Connect with us

Reality Show

Războinicii au câștigat jocul pentru comunicare, Faimoșii au pierdut un concurent!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Radu Itu părăsește competiția Survivor România!

Fiecare zi le testează capacitatea de a-și reveni din conflicte sau momente dificile și de a se ridica pe traseu. Fiecare probă le arată că toți concurenții sunt pregătiți să reziste cât mai mult în competiție. Iar fiecare seară de marți aduce câte o nouă eliminare în rândul triburilor care așterne, pentru câteva minute, liniștea în sala de Consiliu.

Pentru a doua săptămână, Faimoșii și Războinicii au luptat în proba pentru Comunicare. Miza a fost de această dată diferită: câte o piesă pentru fiecare membru al echipei câștigătoare care a fost aleasă de către membrii familiei. După o nouă ștafetă, Războinicii au reușit să încheie o săptămână încărcată cu victorii și s-au bucurat de emoția ascultării unora dintre piesele lor preferate.

Înapoi în sala de Consiliu, Faimoșii au așteptat cu emoție să afle ce au votat cei de acasă. Radu Itu, Otilia și CRBL erau cei trei concurenți nominalizați pentru eliminare. Iar telespectatorii au decis. ”Câteodată și oamenii puternici plâng. Dau jos pălăria și vă respect pe toți”, a fost prima reacție a lui Radu Itu când a aflat că el va părăsi competiția.

Cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România continuă! Nu ratați duminică, de la ora 20:00, luni și marți, de la 20:30, ediții puternice în care vor apărea noi răsturnări de situație. Până atunci, puteți revedea momentele favorite pe VOYO.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending