joi, februarie 22, 2024
More
  AcasăAUDIENȚE TVRăzboinicii continuă seria victoriilor, iar Faimoșii vor avea parte de un nou...

  Războinicii continuă seria victoriilor, iar Faimoșii vor avea parte de un nou Duel Eliminatoriu astăzi! Survivor All Stars, lider de audiență  

  Puterea concurenților din sezonul suprem se dovedește în fiecare zi, în capacitatea lor de adaptare, în dorința arătată pe traseu, în modul în care acceptă orice provocare și o depășesc. Survivor All Stars este un carusel de emoții, în care doar cei mai curajoși pot merge înainte și se pot îndrepta spre marele premiu. Telespectatorii le sunt aproape celor două triburi și emisia se află în topul preferințelor acestora. 

  Indiferent că ne mai certăm, suntem uniți și avem resurse nelimitate să-i batem pe Războinici”, spunea Moroșanu înaintea jocului de Imunitate. Se pare că vorbele luptătorului nu au fost suficiente deoarece cei din tribul roșu s-au confruntat cu o nouă înfrângere, cu scorul de 10 la 6. 

  La Jocul pentru imunitatea personală, Jorge, aflat în spital din cauza problemelor de sănătate resimțite, nu a participat, asumându-și faptul că s-ar putea afla în pericol de trimitere la duel. Ceilalți concurenți au luptat, însă unul singur s-a impus – Jador. Așa că acesta va decide în această seară numele unui concurent care va trebui să se dueleze pentru rămânerea în show. 

  Survivor All Stars, a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:30 – 24:12. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.0 puncte de rating și 26.5% cotă de piață, față de locul 2 care avea 5.3 puncte de audiență și 19.8% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.4 milioane de români au trăit cu emoție jocul de imunitate, iar în minutul de maximă audiență, de la ora 21:59, aproape 1.9 milioane de telespectatori se uitau la PRO TV. 

  Săptămâna de Survivor All Stars se apropie de final! Însă, triburile vor reveni pe teren pentru o recompensă care le va aminti de casă și care-i va motiva să dea totul în timpul probei. Seara va continua la Consiliul Tribal, unde Daniel Pavel are vești pentru ei: ”un anunț de maximă importanță în ceea ce privește unul dintre concurenți”. Despre ce este vorba și cine va pleca acasă, vom afla în curând. 

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente