Războiul declarațiilor continuă. Mircea Badea se ia din nou de Bendeac: “MI-E SCÂRBĂ DE DISTRUS!”

0
504

 

Aflat în America alături de bunii săi prieteni, Mihai Gâdea și Adrian Ursu, Mircea Badea nu a uitat de conflictul deschis cu fostul coleg de trust, Mihai Bendeac.

În ciuda programului încărcat, după cum sugerează fotografiile postate pe o rețea de socializare, Mircea Badea a aflat de activitatea recentă a lui Bendeac de pe Facebook, cu care acum poartă un război al declarațiilor și a luat măsuri.

Mai exact, după ce Bendeac a postat un mesaj pe reţeaua de socializare în care aduce în sprijinul libertăţii de exprimare un filmuleţ cu victimele de la Revoluţie, prezentatorul “În gura presei” a izbucnit: “Dumnezeule!! Mai nou, Bendeac e reprezentantul morților din decembrie ’89?!?!!! Ăsta are nevoie de tratament urgent și nu ambulator. Eventual prin reincarnare. Dar am vorbit deja mult prea mult despre o formă de viață cu daună totală la mansardă. Mi-e scârbă de distrus!”, a scris Badea pe pagina lui de Facebook.

Actorul şi realizatorul emisiunii “iComedy” a intrat în conflict deschis cu reprezentanţii trustului Intact pentru că a vrut să realizeze o parodie despre Radu Banciu şi realizatorul emisiunii “În gura presei”, Mircea Badea.

Foto / Facebook

Comentarii