Connect with us
Avatar

Published

on

Doi dintre concurentii care au facut senzatie la finalul anului trecut in cunoscutele show-uri de divertisment “X Factor” – Antena 1 si “Vocea Romaniei” – ProTV, s-au duelat de la distanta in acelasi week-end, la interval de o zi, in clubul lui Liviu Varciu.

Vineri, Iulian Vasile, fostul elev al lui Adi Sana, a venit insotit de 4 fete si a sustinut un recital in stilu-i caracteristic, interpretand cateva din piesele cu care a reusit sa ajunga pana in finala X Factor. “Haideti sa ridicam toti mainile sus, ca sa uitam de intretinere.”, a fost mesajul amuzant al lui Iulian, pe acordurile melodiei lui James Brown, “I feel good”.

Sambata, in club La Joya, a fost randul celuilalt Iulian, Canaf, sa faca spectacol in clubul lui Varciu. Ieseanul a venit cu “blues-mobilul” la Bucuresti, dar a avut ghinionul sa ramana fara permis. Cu toate acestea, fostul finalist de la “Vocea Romaniei” i-a lasat cu gura cascata pe cei prezenti cu “acutele” sale. Printre clientii prezenti in club s-a aflat si Pepe, in mare forma, alaturi de cativa prieteni apropiati, dar si alti fosti concurenti din fosta emisiune, precum Marian Vasilescu sau Anthony.

Fostul concurent Marian Vasilescu a incins atmosfera in zorii zilei cu cateva melodii de petrecere, cei prezenti, printre care si Pepe, incingand o hora tipic romaneasca.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending