Connect with us

Reality Show

Razbunare, dulce razbunare. Un concurent surpriza intra in Ferma – Un nou inceput

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Un nou concurent intră în această seară în fermă și îi va pune pe toți în gardă: cu cine se va alia, ce tabără va prefera? Ce e sigur este că noul concurent va readuce la viață subiecte neplăcute din fermă, certuri mai vechi și rămase fără concluzii. Ce legătură are noul concurent cu cei rămași în fermă și, mai important, cu cei eliminați?

Ca de obicei, Brigitte va fi din nou în centrul atenției: nu-și mai găsește locul, iar colegii ei își doresc ca ea să părăsească ferma. Ea a reușit să își atragă antipatii, chiar și de la oamenii cu care până nu demult s-a înțeles perfect. Pe zi ce trece, nu îi mai are deloc la inimă pe Moroșanu și pe Ioana, dar nici nu știe în ce tabară să lupte pentru marele premiul de 50.000 mii euro. Deși e evident că pe Florin Pastramă l-a câștigat de partea ei, ceilalți bandiții sunt vigilenți în ceea ce o privește. Își va trăda Brigitte colegii prin votul pentru fermierul șef? Rămâne de văzut în ediția de marți seara, de la 21:30.

Cine va fi noul fermier șef în Ferma – Un nou început?

O nouă luptă se va duce în arena de duel, o luptă pentru titlul de fermier șef al săptămânii. După ce a fost eliminat de Kamara, Remus lasă în scris negru pe alb propunerea sa pentru fermierul șef. În același timp, Florin Pastramă își dorește cu orice preț să fie lider și e pregătit de un nou duel pentru a deveni fermierul săptămânii.

Săptămâna acesta, marți, miercuri și joi de la 21:30, poveștile și intrigile din Ferma – Un nou inceput! continuă la PRO TV.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending