Connect with us

TikTok

Răzvan, profesorul fenomen care a adus geografia pe Tik-Tok

Published

on

Reclame

Este profesor la Liceul Teoretic Atlas din București, pregătind peste 140 de elevi care susțin anul acesta BAC-ul la geografie. Pe lângă informațiile pe care le transmite la orele de curs, Răzvan Vișan creează conținut educațional pe TikTok, rezolvând teste live și oferindu-le elevilor cele mai bune ponturi pentru a-i conduce spre o notă maximă.

Are o relație specială cu elevii, înțelegând fiecare problemă pe care aceștia o au și, de multe ori, adaptându-se la un sistem care, uneori, pare învechit. A plecat de la visul de a fi fotbalist, a fost pe un drum greșit, pierzându-și toți banii la jocurile de noroc, dar a înțeles că menirea fiecărui om este aceea de a lăsa ceva în urmă. Dorește ca oamenii cu care interacționează să nu facă aceleași greșeli pe care le-a făcut el, încurajându-i permanent să evolueze, să-și urmeze visurile și să aibă o carieră de succes.

De asemenea, pe lângă prezența pe care o are în social media, Răzvan este și moderatorul unei emisiuni tv – Citește și Dăruiește, la Comuna TV. A inițiat, alături de Claudiu Dumitrache, cel mai mare eveniment de educație non-formală din România – Citește și Dăruiește, ajungând în peste 15 locații, printre care: Pitești, Târgoviște, București, Fieni etc.

A obținut 2 premii în cadrul Premiilor Radar de Media (2022 & 2023). Răzvan își dorește să schimbe România în bine și știe că, singura armă pe care o avem este educația!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending