Connect with us

Emisiuni

Răzvan și Dani: „Ne-au lipsit îmbrăţisările, strângerile de mână, dar am strâns poveşti emoţionante”

Published

on

             După ce au revenit pe scena X Factor în sezonul cu nunărul 9, prezentatorii Răzvan Simion și Dani Oțil au găsit o atmosferă complet diferită față de ceea ce erau obișnuiți. Însă în ciuda restricțiilor impuse de măsurile de siguranță, nimic nu i-a împiedicat să se conecteze la emoțiile concurenților.  

 

              „Experimental – cred că acesta este cuvântul care defineşte X Factor sezonul 9, într-un an în care Antena 1 este singura televiziune din Europa ce produce acest show”, a declarat Dani Oțil. „Ne-au lipsit îmbrăţisările, strângerile de mână, dar am strâns poveşti emoţionante, hazlii şi deloc de ignorat. Noi când am discutat despre noul sezon nu ştiam de pandemie. De-asta cred că marele câştig al acestui proiect, sincer, în tot ce înseamnă producţie de televiziune, este că, deşi am rulat mulţi oameni, toată lumea a purtat mască, era obsesia măştii, de la machiaj şi operator, până la omul de la lumini. S-a luat temperatura, s-a dezinfectat, s-a păstrat distanţa, au existat culoare special amenjate şi nu a fost public pe scaune în formula clasică… Deci noi am demonstrat că se poate, iar asta dă o speranţă în domeniu, pentru că lumea e foarte speriată”, a mai adăugat prezentatorul.

Aceleași trăiri l-au încercat și pe partenerul și prietenul său, Răzvan Simion, cu atât mai mult cu cât cei doi au continuat să facă matinalul de la Antena 1, în perioada în care s-au organizat audițiile X Factor. „La filmări am regăsit un spaţiu familiar, o parte din echipă deja cunoscută de ani de zile, dar un mediu cel puţin ciudat, având în vedere noile condiţii şi restricţii. Erau peste 10 ore de X Factor, mai pune 4 de Neaţa şi cam astea au fost două săptămâni pentru noi, începutul lui iulie. Dar am avut şi zile mai complicate în anii trecuţi, cu durate mai mari de filmări, cu călduri mai mari, mai mulţi concurenţi, fiindcă nefiind pandemie, lucrurile decurgeau altfel. Anul acesta, au fost triaţi, bine structuraţi în program. Iar noi cunoşteam flow-ul, pentru că totuşi, din 9 sezoane, 8 sunt ale noastre”, a declarat Răzvan.

            Sezonul X Factor cu numărul nouă va avea premiera vineri, 11 septembrie, de la ora 20.30, pe Antena 1, și aduce nu doar muzică de neoprit, ci și multe reguli noi, pe care concurenții sunt pe cale să le descopere. Două nume noi, Loredana Groza și Florin Ristei își vor ocupa locurile la masa juraților, alături de Delia și Ștefan Bănică, iar Răzvan Simion și Dani Oțil revin în calitate de prezentatori pe scena X Factor. Totodată, în timp ce juriul vor căuta factorul X în noul sezon, cei de acasă vor intra în culisele emisiunii cu ajutorul actriței Ilona Brezoianu, în cadrul unei producții care va fi difuzată exclusiv online.

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending