Răzvan Simion vorbește despre momentul îm care va renunța la televiziune - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Răzvan Simion a obosit după atâția ani în care s-a trezit zilnic la cinci dimineața, pentru a ajunge la emisiunea pe care o prezintă, informează ROMANIA TV.

Emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” apare pe micile ecrane de aproape 20 de ani. Totuși, mai multe zvonuri cum că emisiunea ar dispărea au apărut în presă. Primul care ar urma să părăsească matinalul ar fi chiar Răzvan Simion.

Când va începe noul sezon SURVIVIOR ROMÂNIA 2023. Află aici!

„Nu știu cât de mult și-a dorit, a crescut cu echipa de la Neatza, echipa de la X Factor, pozele ei de avatar de pe social media sunt de la pupitrul X Factor, știe cu ce se mănâncă, nu e întotdeauna o lume nemaipomenită, iar sclipiciul ăsta nu se păstrează și de îndată ce luminile se sting, dar dacă ea preferă zona asta și o mulțumește, eu nu pot decât să o încurajez.

Este o chestie care te toacă, macină. Clovnul care termină reprezentația este trist, până la ultima reprezentație, doar cine nu e în domeniul ăsta poate crede asta, dar ea o face auziliar. Nu e, bănuiesc, țelul eu în viață”, a declarat Răzvan Simion, pentru Click.

„Sunt patru ore pe zi live, cinci zile pe săptămână, echipa Neatza este șase din șapte, adică 24 de ore dintr-o săptămână. Îmbătrânești. Sunt totuși 15 ani de Neatza, plus trei ani în partea cealaltă, 18 ani, iată vârsta ei, de când fac doar TV.

Am avut ani de radio foarte mulți înainte, trezit de dimineață, mult păr alb și un ficat care se reface. Să nu poți să ai intimitatea pe care o au majoritatea oamenilor este un pic apăsător, dar nu mă plâng, asta vine cu o satisfacție. Problema la noi nu e numărul de ani, ci cât frecvența anilor de când ești pe post, iar la un moment dat, în special prin decembrie, simți că obosești. Nu mai ai energia aia, l-ai văzut și pe Cristiano Ronaldo, nu mai aleargă ca la 30 de ani”, a adăugat Răzvan Simion.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending