RCS&RDS a primit aprobarea CNA pentru a lansa televiziunea Digi Info - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

RCS&RDS a primit aprobarea CNA pentru a lansa televiziunea Digi Info

Published

on

Compania de telecomunicaţii RCS&RDS a primit, joi, aprobarea Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru a lansa televiziunea Digi Info, pe care va difuza informaţii despre ofertele şi serviciile sale, informeaza Mediafax.

CNA a analizat, în şedinţa de joi, solicitarea RCS&RDS de acordare a unei licenţe audiovizuale prin satelit pentru lansarea Digi Info, o televiziune tematică, cu profil infotext, cu zonă de difuzare în România şi în state din Europa Centrală şi de sud-est.

La şedinţa CNA au fost prezenţi doi reprezentanţi ai RCS&RDS, Bogdan Chiriţoiu şi Lucian Mihai.

Potrivit dosarului depus la CNA, televiziunea Digi Info va difuza informaţii despre serviciile şi programele RCS&RDS, dar şi despre modificările de tarife. Informaţiile vor fi actualizate periodic şi vor fi oferite în sistem buclă.

Digi Info va difuza programe producţie proprie (80%) şi producţii ale altor producători (20%). Grila Digi Info va cuprinde programe de informare (80%) şi publicitate (20%).

“Este un canal necesar în condiţiile în care RCS&RDS distribuie în toate mediile programe, în contextul în care contactul cu clienţii este foarte important. E un canal intern între distribuitor, RCS, şi client, în aşa fel încât clientul să aibă oricând la dispoziţie informaţia utilizării acestor servicii”, a spus Bogdan Chiriţoiu.

Potrivit acestuia, corpul editorial al Digi Info va fi restrâns, respectiv va fi format din trei oameni.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Claudiu

    18 septembrie 2014 at 22:28

    Si care vor fi stirile la noul program? Digi nu da Liga1?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending