Connect with us

Reality Show

Reacția lui Bogdan după ce află că Hannelore a petrecut o noapte întreagă alături de Andi, pe ”Insula Iubirii”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Aseară, într-o nouă ediție ”Insula Iubirii”, un Bonfire pe care el l-a așteptat îndelung i-a provocat lui Bogdan o reacție puternică, mai ales după ce a văzut imaginile în care logodnica sa și-a petrecut o noapte întreagă împreună cu Andi.

La Purimuntra, Ionuț Gojman a început să caute atenția Mariei, care însă l-a ținut la distanță cu delicatețe. ”Îi dau puțină atenție, ca să se simtă bine, dar nici prea multă, ca să nu îl deranjeze nici pe Bogdan, el e un tip foarte orgolios”, a explicat Maria. În aceste condiții, Bogdan a intrat într-o competiție cu Ionuț atât la jocurile organizate, cât și în unele ad-hoc, între ei, cum ar fi exerciții fizice cu ispitele Maria și Nicoleta pe post de greutăți. În plus, Bogdan și Maria au reușit să își atragă invidia celorlalți după ce au câștigat pentru a doua oară cel mai răvnit premiu de pe insulă: un salt cu parașuta. Ca să îl întoarcă cu picioarele pe pământ pe colegul său de cameră, Ionuț a apelat chiar la câteva mincini legate de jocurile deplasate pe care le-ar fi văzut pe insula fetelor. ”Eu dacă văd așa ceva, mor! Dacă își găsește unul care nu are defectele pe care le găsește la mine?”, a spus Bogdan panicat, în timp ce la Minitel Hanelore se apropia tot mai mult de Andi și îi povestea acestuia care sunt nemulțumirile sale față de Bogdan.

În aceste condiții, Maria a plusat și ea, pentru a-l scoate pe Bogdan din starea sa tensionată. ”Nu mă mai privi așa, te uiți altfel la mine…”, a remarcat acesta imediat. ”Te-am cunoscut cât de cât și îmi place ce aflu”, a ridicat Maria miza. În mod neașteptat, în loc să se retragă în carapace, Bogdan a fost încântat de cele auzite și a început să îi povestească ispitei pentru prima dată care sunt gândurile care îl frământă și pe care până atunci a încercat să le mascheze. ”Temerea mea este că aș putea să o văd pe ea în ipostaze pe care susține că nu le-ar face niciodată”, a recunoscut acesta.

Cu toate acestea, colegul său de cameră a continuat să îl alimenteze: ”Dacă femeia aceea va decide să se sărute cu unul pentru că te-a văzut pe tine cu Maria după gât, e aberant. Încearcă mâine să faci ce simți tu, fără să te gândești ce zice femeia aceea”, i-a mai spus Ionuț Gojman. Ca urmare, a doua zi, când Bogdan și Maria au plecat pentru a doua oară în locația unde puteau să se dea cu parașuta, cei doi au fost mult mai apropiați și a avut din nou ocazia să descopere cât e de curajoasă ispita sa preferată.

De partea cealaltă, Ionuț Gojman a avut parte și el de indeplinirea unei dorințe pentru care a insistat de multe ori: o ședință foto nud alături de Nicoleta! ”A fost exact așa cum mi-am imaginat, foarte sexy! ”, a spus acesta, grăbindu-se apoi să își etaleze reușita în fața tuturor celorlalți din resort.

În acest timp, Flore și Bruno au decis să părăsească ”Insula Iubirii”, lucru care îi schimbă starea lui Cati, cea care pentru a treia oară a respins un om cu un profil în opoziție cu cel al lui Răzvan. ”Îmi pare rău că doi dintre oamenii de care m-am apropiat – Alex și Alin – au plecat. De el chiar m-am apropiat, mai ales că aveam și povești de viață asemănătoare. Nu m-aș fi gândit, înainte să vin aici, că există astfel de bărbați”, a mărturisit Cati, care și-a mutat apoi atenția supra lui George și l-a și anunțat de intențiile ei. Mai mult, comportamentul său s-a modificat radical pe parcursul unei singure zile, zâmbetele între ei s-au întețit, iar apropierea a devenit tot mai evidentă. ”E calm, liniștit, chiar dacă pare el mare, e simpatic foc!”, a spus aceasta.

La scurt timp de la plecarea celor doi, două noi ispite au ajuns pe ”Insula Iubirii” – Bianca Pop, cunoscută deja concurenților, și Savin Adrian, hairstylist de succes, un bărbat atent la felul în care arată și abil în ceea ce privește femeile. Pentru Răzvan, ziua a început cu preocupări casnice, ca să fie aranjat la date-ul primit alături de Bianca, pe care a încercat toată ziua să o impresioneze în diverse moduri.

O petrecere cu tematică arăbească la Purimuntra le oferă ispitelor ocazia unui atac cum încă băieții nu au văzut, o seară plină de provocări, de jocuri de seducție și de limite încălcate. Aceasta până ce Ionuț și Bogdan au aflat că sunt așteptați la Bonfire. Cu limite clare stabilite de acasă, cu înțelegeri încheiate, Bogdan știe că în cazul său, trădarea viitoarei mirese nu trebuie să însemne un sărut sau chiar mai mult, ci e vorba de anumite priviri sau de atenția sporită pe care ar putea să o acorde unei ispite, după cum chiar el i-a mărturisit lui Ionuț Gojman. ”Privirea ei îmi va spune tot”, a spus acesta emoționat.

Ionuț Gojman a fost cel care a putut vedea primul imaginile legate de primele zile ale Mirelei pe ”Insula Iubirii”. ”Numai atât?”, a întrebat cu aroganță Ionuț, aflând că din punctul de vedere al iubitei sale testul s-a încheiat. ”Având în vedere că eu am adus-o aici, înseamnă că s-a convins de mine. Rămâne de văzut apoi ce înseamnă pentru ea”, a adăugat acesta, uimit de încrederea pe care Mirela a căpătat-o peste noapte.

La rândul său, zâmbetul lui Bogdan a început să se risipească la vederea imaginilor cu parcursul lui Hanelore pe ”Insula Iubirii”. ”Nu am văzut nimic de rău, are brățara pe mână”, a încercat Bogdan să spună. ”Este o femeie echilibrată, face parte din categoria de femei care știu ce au acasă, sper. Este o femeie prudentă, atentă, dar din ce mi-ați arătat, nu mi se pare că e un pericol”, a spus Bogdan înainte să vadă și a doua înregistrare pregătită pentru el, cea în care Hanelore a petrecut toată noaptea alături de Andi, apoi au rămas singuri pentru a vedea răsăritul. În lipsa unei reacții obiective a lui Bogdan, Ionuț s-a arătat el revoltat. ”Eu îl cunosc pe Bogdan și ce mi-a spus el despre relația lor, din ce mi-a spus el, aceste pasaje nu ar fi trebuit să existe pentru că și el se ferește ca să nu o deranjeze pe ea. Știu clar schimbul acela de priviri…”, a spus iubitul Mirelei.

Ce reacție șocantă a avut Bogdan la întoarcerea în resort, telespectatorii pot vedea în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Insula Iubirii”.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reality Show

De trei săptămâni, Ferma conduce detașat topul audiențelor! 1.7 milioane de telespectatori au urmărit show-ul aseară

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

În ediția Ferma de joi seară, Jorge a părăsit Ferma după trei săptămâni în care a trecut prin trei dueluri. Concurenții și telespectatorii au văzut aseară în arena de duel o luptă bărbătească, care a presupus multă forță, dar și îndemânare, din care a ieșit câștigător Silviu Țolu. După o săptămână tensionată în fermă, Jorge pleacă acasă și cu un gust amar lăsat de fermierul săptămânii, Claudia Pavel, cu care a ajuns să se certe la cuțite și să-și spună cuvinte grele.

Ferma a condus detașat și în această săptămână topul audiențelor pe toate segmentele de public: comercial, urban și național. La nivelul segmentului comercial, cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, ediția de joi seară a condus topul cu 9.7 puncte de rating și 26.3% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, ANTENA 1, care a înregistrat numai 6.2 puncte de rating și 16.7% share.

A fost o săptămână în care concurenții au trecut prin multe stări, de la agonie la extaz. După trei săptămâni petrecute împreună, nervii, tensiunile mai mici sau mai mari, cuvintele jignitoare, dar și momentele de tandrețe sau confesiune sunt la ordinea zilei.

Dacă în fermă relațiile sunt mai încordate între concurenți, pentru cei de la cabană viața pare roz și se leagă prietenii. Cei șase bandiți au ajuns să colaboreze foarte bine împreună, parca se știu de o viață, iar din puținul pe care îl au, ei au învățat să împartă, își fac cadouri, cântă, dansează, se sfătuiesc dar ușor, ușor ajung să se și îndrăgostească.

Săptămâna viitoare, marți, miercuri și joi, de la 21:30 vom afla pe cine a propus Jorge fermier, dar și ce alte sarcini noi vor mai primi. Tot atunci vom vedea cum decurg și lucrurile la cabană și în ce punct al relației vor ajunge Vali Bărbulescu și Otniela .

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Nelly, în lacrimi la Ultimul Trib: „Trebuie sã ne trãim viaţa, pentru cã nu ştii ce se poate întâmpla!”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Se strâng tot mai mult rândurile în Ultimul Trib, competiţie difuzatã în fiecare vineri, la Antena 1, iar emoţiile şi dorul de casã, resimţite tot mai puternic de cãtre participanţi încep sã îşi spunã cuvântul dupã mai bine de şase sãptãmâni petrecute pe insula africanã.

Astfel, în momentul în care a aflat care ar fi premiul pus la bãtaie de Octavian Strunilã într-una dintre probele ediţiei din aceastã searã, respectiv o noapte într-o vilã de lux şi, cel mai important, un telefon acasã, Nelly a fost copleşitã de emoţii.

„Eu aş vrea sã nu primesc acel premiu. Pentru mine a suna acasã înseamnã a o suna pe mama. Mai e puţin şi mã voi întoarce şi mama n-o sã mai fie acolo. Aş fi vrut sã îi povestesc cum a fost aici. Aş fi vrut sã mã vadã, sã vadã cât de mult m-a schimbat aceastã experienţã. Şi sã se bucure odatã cu mine de norocul pe care l-am avut sã fiu aici. Aici am învãţat sã apreciez ceea ce am în acest moment. Trebuie sã ne trãim viaţa, pentru cã nu ştii ce se poate întâmpla!”, a mãrturisit concurenta. Startul în concurs a fost unul dificil pentru antrenoarea de fitness Nelly Condeescu, care chiar la sosirea în Madagascar a primit vestea teribilã ca mama ei a pierdut lupta cu cancerul şi s-a stins din viaţã.

Lupta însã continuã pe insula africanã, iar dupã ce sãptãmâna trecutã, Alex Filip a pãrãsit Ultimul Trib, învins la duel de cãtre Silviu Geandrã, în seara aceasta urmeazã o probã decisivã pentru ambele echipe – jocul de salvare. „Nimeni nu vrea sã piardã şi sã ajungã din nou la duel, astfel cã sunt pregãtiţi de o luptã care pe care. Ne apropiem de etapa finalã a competiţiei, aceea în care vor rãmâne doar şase concurenţi care vor lupta unul împotriva celuilalt pentru marele premiu de 100.000 de euro. Pânã atunci însã, mai au trei probe de foc: un joc de salvare, unul de nominalizare şi unul de duel!”, va povesti Octavian Strunilã. Cum se vor descurca cei şapte concurenţi rãmaşi în luptã, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri, 15 februarie, de la ora 22.00, într-o nouă ediție a emisiunii Ultimul Trib.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Jorge este ghinionistul Fermei: trei dueluri în trei săptămâni!

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

În ediția Ferma de miercuri seară, telespectatorii au aflat cine va merge la duel în această seară. Cum anticipase de altfel, Jorge a fost trimis la duel chiar de către colegii lui! De ce? Claudia Pavel, fermierul șef al săptămânii, a fost pedepsită de Cristi Bozgan pentru că la proba de recompensă a furat zahărul.

Astfel, nu a trecut nicio săptămână de show fără duel pentru Jorge: un duel pentru fermierul săptămânii, când a pierdut în fața lui Carmen Negoiță, un duel pentru eliminare cu Rengle unde a câștigat la limită, iar în seara aceasta va fi din nou în fata unui nou duel de eliminare. Va reuși Jorge să treacă învingător din acest duel?

Miercuri seara, aventurile din Ferma au fost din nou pe placul românilor, iar toate activitățile concurenților, dar și momentele tensionate dintre ei au fost urmărite de aproape 1.5 milioane de telespectatori la nivel național. PRO TV a fost lider absolut de audiență pe toate categoriile de public: comercial, urban și național. La nivelul segmentului comercial, cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, PRO TV a condus topul cu 8.1 puncte de rating și 21.8% share, spre deosebire televiziunea de pe locul secund, care a înregistrat 7.5 puncte de rating și 20.4% share.

După trei săptămâni petrecute împreună în fermă sau la cabană, concurenții și-au dat seama pe cine pot conta și pe cine nu. În fiecare ediție Ferma, putem vedea cum își fac planuri și alianțe pentru a merge cât mai departe în acest reality-show.

În această seară, vom afla pe cine a ales Jorge la duelul pentru eliminare și dacă a fost o decizie inspirată. După ce i-au spionat pe fermieri, bandiții vor profita din nou de duel și vor pătrunde în fermă.  De la 21:30 la PRO TV vom afla ce au făcut bandiții în fermă, dar și ce au furat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending