Connect with us

Reality Show

Reacția lui Bogdan după ce află că Hannelore a petrecut o noapte întreagă alături de Andi, pe ”Insula Iubirii”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Aseară, într-o nouă ediție ”Insula Iubirii”, un Bonfire pe care el l-a așteptat îndelung i-a provocat lui Bogdan o reacție puternică, mai ales după ce a văzut imaginile în care logodnica sa și-a petrecut o noapte întreagă împreună cu Andi.

La Purimuntra, Ionuț Gojman a început să caute atenția Mariei, care însă l-a ținut la distanță cu delicatețe. ”Îi dau puțină atenție, ca să se simtă bine, dar nici prea multă, ca să nu îl deranjeze nici pe Bogdan, el e un tip foarte orgolios”, a explicat Maria. În aceste condiții, Bogdan a intrat într-o competiție cu Ionuț atât la jocurile organizate, cât și în unele ad-hoc, între ei, cum ar fi exerciții fizice cu ispitele Maria și Nicoleta pe post de greutăți. În plus, Bogdan și Maria au reușit să își atragă invidia celorlalți după ce au câștigat pentru a doua oară cel mai răvnit premiu de pe insulă: un salt cu parașuta. Ca să îl întoarcă cu picioarele pe pământ pe colegul său de cameră, Ionuț a apelat chiar la câteva mincini legate de jocurile deplasate pe care le-ar fi văzut pe insula fetelor. ”Eu dacă văd așa ceva, mor! Dacă își găsește unul care nu are defectele pe care le găsește la mine?”, a spus Bogdan panicat, în timp ce la Minitel Hanelore se apropia tot mai mult de Andi și îi povestea acestuia care sunt nemulțumirile sale față de Bogdan.

În aceste condiții, Maria a plusat și ea, pentru a-l scoate pe Bogdan din starea sa tensionată. ”Nu mă mai privi așa, te uiți altfel la mine…”, a remarcat acesta imediat. ”Te-am cunoscut cât de cât și îmi place ce aflu”, a ridicat Maria miza. În mod neașteptat, în loc să se retragă în carapace, Bogdan a fost încântat de cele auzite și a început să îi povestească ispitei pentru prima dată care sunt gândurile care îl frământă și pe care până atunci a încercat să le mascheze. ”Temerea mea este că aș putea să o văd pe ea în ipostaze pe care susține că nu le-ar face niciodată”, a recunoscut acesta.

Cu toate acestea, colegul său de cameră a continuat să îl alimenteze: ”Dacă femeia aceea va decide să se sărute cu unul pentru că te-a văzut pe tine cu Maria după gât, e aberant. Încearcă mâine să faci ce simți tu, fără să te gândești ce zice femeia aceea”, i-a mai spus Ionuț Gojman. Ca urmare, a doua zi, când Bogdan și Maria au plecat pentru a doua oară în locația unde puteau să se dea cu parașuta, cei doi au fost mult mai apropiați și a avut din nou ocazia să descopere cât e de curajoasă ispita sa preferată.

De partea cealaltă, Ionuț Gojman a avut parte și el de indeplinirea unei dorințe pentru care a insistat de multe ori: o ședință foto nud alături de Nicoleta! ”A fost exact așa cum mi-am imaginat, foarte sexy! ”, a spus acesta, grăbindu-se apoi să își etaleze reușita în fața tuturor celorlalți din resort.

În acest timp, Flore și Bruno au decis să părăsească ”Insula Iubirii”, lucru care îi schimbă starea lui Cati, cea care pentru a treia oară a respins un om cu un profil în opoziție cu cel al lui Răzvan. ”Îmi pare rău că doi dintre oamenii de care m-am apropiat – Alex și Alin – au plecat. De el chiar m-am apropiat, mai ales că aveam și povești de viață asemănătoare. Nu m-aș fi gândit, înainte să vin aici, că există astfel de bărbați”, a mărturisit Cati, care și-a mutat apoi atenția supra lui George și l-a și anunțat de intențiile ei. Mai mult, comportamentul său s-a modificat radical pe parcursul unei singure zile, zâmbetele între ei s-au întețit, iar apropierea a devenit tot mai evidentă. ”E calm, liniștit, chiar dacă pare el mare, e simpatic foc!”, a spus aceasta.

La scurt timp de la plecarea celor doi, două noi ispite au ajuns pe ”Insula Iubirii” – Bianca Pop, cunoscută deja concurenților, și Savin Adrian, hairstylist de succes, un bărbat atent la felul în care arată și abil în ceea ce privește femeile. Pentru Răzvan, ziua a început cu preocupări casnice, ca să fie aranjat la date-ul primit alături de Bianca, pe care a încercat toată ziua să o impresioneze în diverse moduri.

O petrecere cu tematică arăbească la Purimuntra le oferă ispitelor ocazia unui atac cum încă băieții nu au văzut, o seară plină de provocări, de jocuri de seducție și de limite încălcate. Aceasta până ce Ionuț și Bogdan au aflat că sunt așteptați la Bonfire. Cu limite clare stabilite de acasă, cu înțelegeri încheiate, Bogdan știe că în cazul său, trădarea viitoarei mirese nu trebuie să însemne un sărut sau chiar mai mult, ci e vorba de anumite priviri sau de atenția sporită pe care ar putea să o acorde unei ispite, după cum chiar el i-a mărturisit lui Ionuț Gojman. ”Privirea ei îmi va spune tot”, a spus acesta emoționat.

Ionuț Gojman a fost cel care a putut vedea primul imaginile legate de primele zile ale Mirelei pe ”Insula Iubirii”. ”Numai atât?”, a întrebat cu aroganță Ionuț, aflând că din punctul de vedere al iubitei sale testul s-a încheiat. ”Având în vedere că eu am adus-o aici, înseamnă că s-a convins de mine. Rămâne de văzut apoi ce înseamnă pentru ea”, a adăugat acesta, uimit de încrederea pe care Mirela a căpătat-o peste noapte.

La rândul său, zâmbetul lui Bogdan a început să se risipească la vederea imaginilor cu parcursul lui Hanelore pe ”Insula Iubirii”. ”Nu am văzut nimic de rău, are brățara pe mână”, a încercat Bogdan să spună. ”Este o femeie echilibrată, face parte din categoria de femei care știu ce au acasă, sper. Este o femeie prudentă, atentă, dar din ce mi-ați arătat, nu mi se pare că e un pericol”, a spus Bogdan înainte să vadă și a doua înregistrare pregătită pentru el, cea în care Hanelore a petrecut toată noaptea alături de Andi, apoi au rămas singuri pentru a vedea răsăritul. În lipsa unei reacții obiective a lui Bogdan, Ionuț s-a arătat el revoltat. ”Eu îl cunosc pe Bogdan și ce mi-a spus el despre relația lor, din ce mi-a spus el, aceste pasaje nu ar fi trebuit să existe pentru că și el se ferește ca să nu o deranjeze pe ea. Știu clar schimbul acela de priviri…”, a spus iubitul Mirelei.

Ce reacție șocantă a avut Bogdan la întoarcerea în resort, telespectatorii pot vedea în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Insula Iubirii”.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending