Connect with us

ALL MEDIA

Reactia trustului INTACT dupa decizia Curtii de Apel care pune Antenele sa platasca o amenda record!

Redactia Radar de Media

Published

on

Intact Media Group va face recurs la decizia Curtii de Apel prin care Antenele sunt obligate sa plateasca RCS&RDS despagubiri de 5 milioane de lei pentru campania de denigrare a acestei companii din 2012. Intr-un comunicat de presa, Intact reaminteste ca instanta de fond daduse castig de cauza companiilor apartinand acestui grup de media si ca a dat la randul sau in judecata RCS&RDS, in mai multe dosare, pretinzand despagubiri ce depasesc substantial suma de 5 milioane de lei, anunta Hotnews.

RADAR DE MEDIA a scris aici despre decizia Curtii de Apel in cazul Intact – RCS&RDS.

Comunicatul Intact:

02.12.2014 – Intact Media Group a luat cunostinta de solutia Instantei de apel in dosarul nr. 42354/3/2012 avand ca obiect cererea RCS & RDS formulata impotriva Antena TV Group S.A., Antena 3 S.A. si Global Media Solutions S.R.L si anunta ca va inainta recurs in termenul legal de 15 zile.

Reamintim ca instanta de fond a dat castig de cauza companiilor apartinand Intact Media Group ( Antena Group, Antena 3 si GMS).

Eventualele sume de plata, in cazul in care instanta va decide final asupra acestora, vor fi determinate si in functie de solutiile asupra  altor litigii dintre cele doua companii.  In aceste cazuri, Antena Group solicita RCS- RDS despagubiri estimate a depasi substantial suma de 5.000.000 lei, avand ca obiect scoaterea abuziva din grila de programe a posturilor GSP TV si Antena 2.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending