REACTIE | Antena 1: “Audierea a avut loc la iniţiativa unui reprezentant al companiei RCS-RDS” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

A-Z NEWS

REACTIE | Antena 1: “Audierea a avut loc la iniţiativa unui reprezentant al companiei RCS-RDS”

Published

on

“Antena1 îşi exprimă încrederea că demersurile judiciare, în cazul cercetării Directorului General al postului de televiziune Antena 1, Sorin Alexandrescu, în dosarul RCS-RDS, vor fi derulate cu maximă celeritate şi vor respecta integral cadrul legal, inclusiv drepturile procesuale instituite prin legislaţia internă şi internaţională”, se arată într-un comunicat remis RADAR DE MEDIA. 

“Audierea domnului Alexandrescu creează, însă, suspiciuni importante asupra legitimităţii şi obiectivităţii acestui demers, în condiţiile în care a avut loc la iniţiativa unui reprezentant al companiei RCS-RDS cu care Antena Group are deja o serie de litigii civile şi comerciale. Concret, în prezent, există 11 litigii în instanţă între Antena Group şi RCS&RDS, în cadrul cărora apar inclusiv solicitări de intrare în insolventă a distribuitorului de cablu.
Antena1 consideră că instituţiile statului trebuie să acţioneze exclusiv în baza legii, în condiţii de maximă obiectivitate şi transparenţă, fără a fi influenţate de interese economice sau de altă natură.
De-a lungul activităţii sale desfăşurate în managementul de top al unor companii importante din domenii precum FMCG, Corporate Finance, Asset Management, Mergers & Aquisitions, Burse de Valori, Sorin Alexandrescu a dovedit competenţe profesionale confirmate inclusiv prin performanţele obţinute la Antena1.
Antena1 aşteaptă cu încredere o decizie responsabilă şi fundamentată în acest caz şi îşi anunţa determinarea de a sesiza instituţiilor competente orice încercare de a folosi acest incident pentru a denigra imaginea postului tv, a profesioniştilor care îşi desfăşoară activitatea în cadrul sau şi a milioanelor de români care ne acordă constant atenţia şi încrederea lor”, precizează Antena1.

Advertisement
4 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending