REACTIE | Asociaţia Presei Sportive: Comportamentul lui Stoica trebuie sancţionată cu asprime - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

REACTIE | Asociaţia Presei Sportive: Comportamentul lui Stoica trebuie sancţionată cu asprime

Published

on

Asociaţia Presei Sportive a condamnat, într-un comunicat emis marţi, ieşirile lui Mihai Stoica împotriva jurnaliştilor ProSport şi TV Sport.ro, care au avut loc la Skopje.

“Asociaţia Presei Sportive din România a aflat cu regret despre evenimentele petrecute aseară la Skopje, în Macedonia, la antrenamentul oficial al echipei de fotbal Steaua Bucureşti, când jurnaliştii cotidianului Pro Sport şi cei ai postului TV Sport.ro au fost agresaţi de Mihai Stoica, managerul general al grupării din Ghencea.

APSR observă că reacţia oficialului stelist, care nu se află la primul derapaj de acest fel, este cu totul nejustificată si trebuie sanctionată cu asprime.

În ultima vreme, FC Steaua Bucureşti, prin câţiva oficiali ai săi, a obstrucţionat mai mulţi jurnalişti, care nu încercau decât să-şi facă meseria. Acreditări de presă ridicate, ameninţări, iar acum agresiuni fizice, acestea sunt ingredientele cu care cei de la FC Steaua cred că îşi pot crea o imagine de club european.

Asociatia Presei Sportive condamnă evenimentele regretabile de la Skopje si isi rezervă dreptul de a sesiza oficial UEFA şi FIFA, având speranta ca măsurile să nu întârzie.

De asemenea, APSR va trimite o sesizare scrisă Federaţiei Române de Fotbal şi Ligii Profesioniste, denuntând ultimele acţiuni ale FC Steaua împotriva jurnaliştilor sportivi, fie că sunt sau nu membri ai Asociaţiei Presei Sportive din România.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Gabriela Tudose

    25 iulie 2013 at 15:27

    daca unor jurnalisti le-a facut asta (subliniind ca am vazut ca este vorba si de femei-jurnalisti), inchipuiti-va cum se comporta cu oamenii de rand. Mi se pare, pur si simplu, o bruta. Nu are calificare de om si nici de manager. E jenanta aparitia lui! fiindca nu reprezinta pe nimeni si nimic, a hotart ca agresiunea este cartea sa de identitate.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending