Connect with us

A-Z NEWS

VIDEO Realitatea Plus, o nouă televiziune de știri a început să emită

Published

on

Televiziunea de ştiri Realitatea Plus, deţinută de Cozmin Guşă şi Maricel Păcuraru, a cărei  licență de la CNA expira sâmbătă, 17 ianuarie, a fost lansată pe satelit, vineri. Profilul este unul tematic – televiziune de ştiri.

Grila televiziunii va cuprinde 60%programe producţie proprie, 25%programe ale altor producători şi 15%materiale retransmise de la televiziunea de ştiri Realitatea TV. Televiziunea Realitatea Plus emite necodat, în limba română.  Investiția a ajuns la 13 milioane de euro.

Sigla Realitatea Plus are puncte comune cu cea de la Realitatea TV. În cazul Realitatea Plus, în schimb,  sub semnul grafic (identic cu Realitatea TV) apare scris cuvântul „Plus” cu fonturi albe pe un fond negru, au declarat sâmbătă, pentru Mediafax, surse din industria de telecomunicaţii.

Realitatea Plus a început să emită la doi ani de la momentul în care societatea Geopol International SRL – ai cărei asociaţi sunt Strategies-Research-Investments SRL99% (în această societate Cozmin Guşă deţine 50%, iar Maricel Păcuraru – 50%) şi Alexandra-Beatrice Păcuraru -1% – a primit o licenţă audiovizuală prin satelit de la Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Potrivit articolului 57, alineatul 1, litera a din Legea audiovizualului, „Licenţa audiovizuală analogică se retrage de Consiliu în următoarele situaţii: titularul nu începe difuzarea serviciului de programe, în condiţiile stabilite prin licenţă, în termen de 12 luni de la obţinerea licenţei audiovizuale; Consiliul poate acorda două prelungiri succesive de câte 6 luni în situaţii justificate”.

Realitatea Plus a început să emită vineri pe satelitul Eutelsat 16A -16 grade est, pe frecventa 12738, polarizare orizontala, DVB-S QPSK, SR 4878, FEC 3/4, necriptată, scrie www.hdsatelit.blogspot.ro. Este aceeași frecvență prin care emit și Realitatea TV și Money Channel.

Cozmin Guşă şi Maricel Păcuraru sunt, prin intermediul societăţii Strategies-Research-Investments SRL, şi acţionarii majoritari ai societăţii Realitatea Media SA (Realitatea TV şi The Money Channel).

Mai jos, puteți urmări un promo al televiziunii Realitatea Plus:

 

Sursă foto: www.hdsatelit.blogspot.ro

CITEȘTE ȘI:


Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending