Connect with us

Life Style

Realitatea TV lanseaza prima statie de stiri din Timisoara

Published

on

Realitatea TV lanseaza la Timisoara, in data de 31 octombrie, prima statie locala de stiri din acest oras. Realitatea TV Timisoara este a cincea statie locala inaugurata in acest an de Realitatea TV, dupa cele lansate la Cluj, Brasov, Targu-Mures si Sibiu.

Despre noua statie locala, directorul Realitatea TV Timisoara, Sorin Kosz, spune: „In orasul in care a pornit Revolutia a venit timpul si pentru o revolutie in stiri. Asteptarile si investitiile pentru o statie locala Realitatea TV sunt cele mai mari aici. De aceea, avem cea mai buna redactie de stiri si cea mai buna echipa de productie, iar crezul nostru este ca vom deveni cea mai performanta televiziune din Timisoara”.

Echipa jurnalistica de la Realitatea TV Timisoara este condusa de Bujor Popa, reporter, editor si producator de televiziune cu mai bine de zece ani de experienta in media. El va coordona redactia de stiri din care mai fac parte reporterii Raluca Pantea, Raluca Culcea, Andreea Haiduc si Flavius Militaru. Jurnalele principale de stiri vor fi prezentate de Iulia Pop si Adriana Rusu, iar talk-showul „Timisoara in Realitate” va fi moderat de Adrian Marcu, un nume binecunoscut in mediul jurnalistic si universitar din oras. De asemenea, din cadrul echipei face parte si Dana Constantin, in calitate de producator executiv.

Realitatea TV Timisoara va difuza in fiecare zi, de luni pana vineri, cinci jurnale de stiri locale: dimineata, la orele 7.45 si 8.45, la pranz, de la ora 13.00, iar seara, de la orele 18.15 si 21.15. De asemenea, Realitatea TV Timisoara va transmite in timpul saptamanii, dupa jurnalele de seara, doua talk-show-uri locale.

Realitatea TV va mai deschide pana la sfarsitul anului inca doua statii locale de stiri.

Realitatea TV este prima statie TV de stiri creata in Romania, ocupand in acest moment pozitia de lider pe nisa televiziunilor de stiri. Realitatea TV reprezinta canalul TV care ofera informatiile din tara si din lume care conteaza cu adevarat, precum si analize cuprinzatoare, realizate intr-o maniera obiectiva si profesionista. Realitatea TV difuzeaza zilnic, in medie, 35 de transmisiuni in direct si invita, in fiecare zi, peste 15 analisti, jurnalisti si specialisti care explica telespectatorilor evenimentele zilei. Realitatea TV face parte din trustul de presa Realitatea-Catavencu, iar acesta mai detine, printre altele, posturile Romantica TV si The Money Channel, retelele Radio Guerrilla si Realitatea FM, agentia de presa NewsIn si publicatiile „Academia Catavencu”, „Cotidianul”, „Business Standard” si „Money Express”.

Realitatea TV

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending