Connect with us

Life Style

Realitatea TV trimite trei echipe de jurnalisti in SUA cu prilejul alegerilor prezidentiale

Published

on

Reclame

Informatiile complete si ultimele noutati legate de alegerile prezidentiale din SUA vor fi prezentate la Realitatea TV intr-o serie de editii speciale ale jurnalelor de stiri si vor fi comentate de invitati de prestigiu. In cadrul proiectului „America alege 2008”, televiziunea de stiri va trimite trei echipe de jurnalisti in Statele Unite si va difuza in perioada 2 – 6 noiembrie zeci de materiale dedicate evenimentului care va schimba soarta lumii in urmatorii patru ani.

Trei echipe de jurnalisti de la Realitatea TV vor merge in SUA pentru a fi de fata la alegerea celui mai important om al planetei. Astfel, Laura Chiriac si Cosmin Prelipceanu vor prezenta jurnale de stiri din capitala Statelor Unite – Washington, Madalina Iacob si Emil Hurezeanu vor fi prezenti in New York, orasul considerat a fi capitala economica a lumii, iar Adelin Petrisor va transmite de pe coasta de Vest a continentului nord-american, din Los Angeles. Demersul jurnalistic al televiziunii de stiri cuprinde si mobilizarea unei echipe de reporteri la Bucuresti, acolo unde Ambasada SUA in tara noastra va amenaja un loc special pentru a urmari votul.
„Pentru prima oara Statele Unite ar putea avea un presedinte de culoare. Momentul e revolutionar intr-un context in care cea mai puternica tara din lume nu reuseste sa mai exporte decat criza si neincredere. Sunt putini jurnalisti care nu si-ar dori sa se afle in Statele Unite cu ocazia acestor alegeri. Si mai putini sunt cei care au privilegiul sa fie acolo. Cosmin Prelipceanu si cu mine parasim pentru o saptamana studioul ‘Deschide lumea’ ca sa aducem acasa evenimentul care, potrivit tuturor sondajelor de pana acum, ar putea schimba lumea in acest an”, declara Laura Chiriac.
„Incercam sa prezentam situatia nu tocmai roz din Statele Unite prin ochii oamenilor obisnuiti bulversati de promisiunile electorale, dar si de criza economica”, spune Adelin Petrisor. Printre alte reportaje, jurnalistul va intervieva un veteran al razboiului din Irak si o romanca stabilita in SUA, profesor universitar la California State University.
In cele patru zile vor fi zeci de transmisiuni in direct, iar invitati de prestigiu vor comenta pentru telespectatorii Realitatea TV desfasurarea si consecintele scrutinului. De asemenea, in noaptea alegerilor, 4 spre 5 noiembrie, vor fi difuzate editii speciale dedicate celui mai important eveniment al anului. Politicieni, jurnalisti specializati in politica externa si cei mai competenti analisti vor ajuta romanii sa inteleaga modul in care victoria democratilor sau a republicanilor va influenta ordinea mondiala in urmatorii ani.

Realitatea TV este prima statie TV de stiri creata in Romania, ocupand in acest moment pozitia de lider pe nisa televiziunilor de stiri. Realitatea TV reprezinta canalul TV care ofera informatiile din tara si din lume care conteaza cu adevarat, precum si analize cuprinzatoare, realizate intr-o maniera obiectiva si profesionista. Realitatea TV difuzeaza zilnic, in medie, 35 de transmisiuni in direct si invita, in fiecare zi, peste 15 analisti, jurnalisti si specialisti care explica telespectatorilor evenimentele zilei. Realitatea TV face parte din trustul de presa Realitatea-Catavencu, iar acesta mai detine, printre altele, posturile Romantica TV si The Money Channel, retelele Radio Guerrilla si Realitatea FM, agentia de presa NewsIn si publicatiile „Academia Catavencu”, „Cotidianul”, „Business Standard” si „Money Express”.

Realitatea TV

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending