Connect with us

 

Luni, 14 decembrie, de la 20.30, vedetele rămase în concursul „Șerifi de România” primesc instrucțiuni de acordare a primului ajutor.

Printre tehnicile pe care comandanții de la unitatea militară le explică se află și respirația gură la gură, exercițiu care îi va aduce pe concurenți în cele mai neașteptate momente.

Cum reacționează vedetele când află ce au de făcut, cine cu cine aproape că se sărută și ce glume se nasc pe seama acestei simulări, telespectatorii Antena 1 află luni de la 20.30. Cert este că la finalul instrucției, Giani Kiriță a mărturisit: „Nu vreau să mai repet antrenamentul ăsta decât dacă am trei gagici leșinate pe câmp.”

Tot în ediția de luni vedetele de la „Șerifi de România” sunt aruncate în lupta cu flăcările. Instruiți de pompieri, concurenții din show primesc sarcina de a stinge două mașini incendiate. Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmeze un pompier, cum se duce lupta cu flăcările, cum se dozează jeturile de apă. Toate sunt lecții pe care vedetele le vor învăța într-un nou exercițiu solicitant.

„M-am bucurat când am văzut mașina de pompieri și mi-am zis că azi o să fie frumos”, a spus entuziasmat CRBL înainte de probă. „Mi se pare foarte interesant pentru că avem ocazia să învățăm lucruri noi”, a fost de părere și Denisa de la Bambi. „Acest cumul de greutate a costumului, combinat cu lipsa de oxygen au făcut ca misiunea noastră să fie foarte grea”, a spus obosit Andrei de la Alb Negru.

Nici nu a început bine proba, că Raluca de la Bambi s-a confruntat cu frica sa de înălțimi și cu efectul de seră cauzat de costumul de pompier. Cum se vor descurca cei rămași în cursa pentru finală și cine intră la duel, luni la Antena 1!

serifi de romania - premiera ANTENA 1 (24) serifi de romania - premiera ANTENA 1 (17) serifi de romania - premiera ANTENA 1 (18) serifi de romania - premiera ANTENA 1 (20) serifi de romania - premiera ANTENA 1 (22)

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending