Connect with us

Reality Show

Reality show-ul Keeping Up with the Kardashians, revine, în premieră, la E!

Published

on

Celebrul show marca E!, Keeping Up with the Kardashians, revine la E! în luna octombrie cu episoade noi. Partea a doua a sezonului 12 are premiera duminică, 30 octombrie, la 21:00.

În continuarea sezonului 12 al reality show-ului, familia Kardashian încearcă să facă față noilor începuturi. După toate schimbările prin care au trecut în ultimele luni, membrii familiei merg mai departe, încercând să depășească cea mai tumultoasă și mai provocatoare perioadă de până acum. Noile episoade sunt presărate cu multă dramă, glamour, hohote de râs și lacrimi.

 

Efectul Kardashian este o forţă incontestabilă în cultura pop contemporană, numele clanului fiind constant pe buzele tuturor. În ciuda faptului că vieţile lor se îndreaptă în direcţii diferite, membrii familiei Kardashian sunt la fel de apropiaţi şi se sprijină reciproc la fel de mult. Familia rămâne mereu pe primul plan şi acest lucru se vede şi în noile episoade ale reality-show-ului de senzaţie Keeping Up with the Kardashians.

 

Fiți alături de cea mai cunoscută familie americană și urmăriți-o în noile episoade din sezonul 12 în fiecare duminică, începând din 30 octombrie, la ora 21:00.

 

Foto Credit: E! Entertainment Television

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending