Connect with us

Premieră TV

Reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, debut la PRO TV din 16 februarie

Published

on

Sunt celebru, scoate-mă de aici! aduce jungla din Africa de Sud în România! Începând cu 16 februarie, cel mai așteptat reality-show din România va ține telespectatorii în fața televizoarelor, numai la PRO TV!

Timp de 21 de zile, de la 20:30, show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! va pune 12 vedete din România față în față cu cele mai neașteptate vietăți, situații și experiențe. PRO TV va transmite zilnic, de luni până duminică, în direct din jungla africană, aventurile extreme prin care vor trece participanții. Pe telespectatorii îi așteaptă un show spectaculos și plin de surprize chiar din prima zi, pe 16 februarie.

Africa de Sud este pregătită pentru cele 12 vedete, care vor pleca în curând către tabăra izolată din junglă, unde vor trebui să trăiască 21 de zile, renunțând la rutina zilnică și la stilul de viață somptuos cu care s-au obișnuit în țară. Cabral Ibacka și Mihai Bobonete vor fi cei care le vor prezenta telespectatorilor participanții, probele și le vor arăta condițiile neprielnice din jungla africană.

În echipa Sunt celebru, scoate-mă de aici! se alătură și Oana Tache! Ea va fi cea care va ține la curent publicul din România cu aventurile din Africa de Sud, cu specificul local, cultura și experiența ei din junglă.

„Imi place la nebunie să călătoresc, iar începutul lui 2015 mi-a făcut o surpriză exotică și extremă deopotrivă! Super show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de-aici!” de la PRO TV va fi o experiență unică atât pentru concurenți, cât și pentru echipa de producție. Sunt sigură că limitele fiecăruia dintre noi vor fi puse la încercare și că în asta va consta și frumusețea show-ului. Iubesc adrenalina, iar „Sunt celebru, scoate-mă de-aici!” asta înseamnă!”, spune Oana Tache despre experiența prin care urmează să treacă.

Ea le va povesti telespectatorilor din România despre Africa de Sud și show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! pe Facebook, Twitter, blog și site-ul suntcelebru.protv.ro.

Foto Credit: PRO TV

CITESTE SI:

 

[sam id=”12″ codes=”true”]

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Iulian

    3 februarie 2015 at 13:29

    Au bagat-o si pe Oana Tache, doamne fereste! De ce se complica cu necunoscute sa le faca celebre?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending