Connect with us

EVENTS

Realizează un scurt metraj care să ilustreze conceptul True Image și poți câștiga o mie de euro

Published

on

Reclame

S-a lansat o provocare pentru toți pasionații de artă cinematografică. Un producător premiază cel mai bun scurt metraj care ilustrează conceptul „True Image”.

Concursul se adresează tuturor celor pasionați de arta cinematografică și presupune realizarea unui scurt metraj cu durata între 3 și 7 minute, bazat pe conceptul „True Image”. Participanții trebuie să respecte toate cerințele din regulamentul postat pe pagina de Facebook și își pot înscrie proiectele până la data de 30 noiembrie. Premiul concursului este de 1.000 de euro.

Tableta devine un dispozitiv tot mai popular pentru vizualizarea și consumarea de conținut, ceea ce face calitatea display-ului o caracteristică esențială. Calitatea imaginii este și atuul central al Samsung GALAXY Tab S, prin tehnologia Super Amoled. De aceea, a fost o alegere naturală să încurajăm potențialul și să susținem talentul celor cu pasionați de imagine și care, prin determinare, reușesc să creeze cu ajutorul imaginii”, a declarat Valentin Popa, Product Manager Tablete în cadrul Samsung Electronics România.

Toate scurt metrajele înscrise în concurs vor fi urcate pe pagina YouTube a companiei, unde vor putea fi votate timp de două săptămâni prin butonul „Like”. Primele zece cele mai apreciate scurt metraje vor fi apoi evaluate de juriul format din bloggeri, specialiști în domeniul cinematografic și reprezentanți Samsung. Aceștia vor acorda fiecărui scurt metraj câte o notă, de la 1 la 10, ținând cont de originalitatea conținutului, relevanța pentru conceptul dat, calitate (potențial cinematografic) și creativitate.

Scurt metrajul cu cea mai mare medie va primi premiul cel mare, care constă în suma de 1.000 Euro. Marele câștigător va fi anunțat pe 15 decembrie, pe pagina de Facebook locală a producătorului.

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la mihai.stirbu(a)radardemedia.ro

Stire redactata cu ajutorul unui terminal Samsung GALAXY S5

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending