Connect with us

Reality Show

Rebeca Elena, castigatoarea seriei Mancare pe care, la ACASĂ

Published

on

Foto Credit: ACASA
Reclame

Vineri seară s-a încheiat cea de-a patra săptămână de competiție din cadrul emisiunii Mâncare pe care.

Cinci bucătari amatori s-au luptat în fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 20:00, Acasă, pentru titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”. Premiul de 5000 de lei a fost câștigat de Rebeca Elena, o tânără parapsiholog de doar 21 de ani.

Tânăra a obținut 71 de puncte, cel mai bun rezultat de până acum, pentru că a găzduit o seară specială, a pregătit o masă bogată și a destins invitații la o adevărată petrecere. Meniul a fost rustic și tradițional, iar din el nu au lipsit preparate precum: cocoșel de munte cu usturoi sau tocăniță de berbecuț. „Cine mănâncă din acest pui la cină, îi va merge bine tot anul”, a spus Rebeca despre aperitivul pregătit. Mai mult decât atât, tânăra s-a lăudat cu faptul că a intrat în bucătărie de la o vârstă la care alții copii încă se joacă: „De la 10 ani am început să gătesc cu adevărat”.

De asemenea, cantitatea de mâncare servită invitaților a fost mai mult decât generoasă: „Nu este mult, pentru că așa se gătește la noi. Se gătește în cantități foarte mari, nu gătim puțin. Fie că rămâne, fie că nu rămâne, noi vrem să avem mult. Să se vadă cât mai mult în farfurie, în ceaun”, a fost explicația gazdei.

Cei patru invitați au fost impresionați atât de masa bogată de care au avut parte, cât și de locația în care și-au petrecut seara. Micky, Silviu, Mihaela și Rafael au fost șocați de mărimea casei în care Rebeca locuiește, numind-o „palat” sau „galerie de arhitectură”. Surprinderea le-a fost și mai mare odată cu dezvăluirea petrecerii tradiționale pe care gazda a organizat-o alături de familia sa. Toți cei prezenți au dansat până la epuizare și au cântat alături de artiștii prezenți. „Surpriza a fost foarte tare” și „Oamenii ăștia știu să se distreze” au fost două dintre părerile pozitive exprimate de cei patru concurenți.

Seara s-a încheiat cu atenții oferite de Rebeca invitaților săi și cu note generoase. Tânăra a fost plăcut surprinsă la sfârșitul săptămânii, când a aflat că este câștigătoarea titlului de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”: „Mă bucur că v-a plăcut și atmosfera, și mâncarea mea. Vă mulțumesc mult pentru note!”, le-a spus aceasta adversarilor ei, care au făcut-o învingătoare.

Nu ratați o nouă serie de cine delicioase, intrigi, surprize neașteptate și concurenți gata să demonstreze că ei sunt gazda perfectă, doar în cadrul emisiunii Mâncare pe care, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending