Connect with us

Televiziune

Rebranding TV: Posturile PRO X şi PRO 2 îşi schimbă numele! Care vor fi acestea?

Published

on


Cele doua televiziuni, Pro X si Pro 2, isi vor schimba din nou denumirea. Pro X devine Pro Arena, iar Pro 2 va reveni la denumirea Acasa (in trecut s-a numit Acasa TV). Aceste schimbari au fost anuntate prin spoturi promotionale difuzate la TV.

Mentiuni din cele doua spoturi TV: „Dorinta, pasiunea, emotia, iubirea, se intorc la tine. Pro 2 se intoarce acasa. In curand. Mai mult sport. Mai multa actiune. Mai multa comedie. Mai mult reality. Pro X devine Pro Arena. In curand.”

Advertisement

Cele doua modificari nu se afla pe lista subiectelor de discutie din urmatoarea sedinta CNA, din 8 martie 2022. Avand in vedere ca este nevoie de acordul CNA inainte de efectuarea acestor modificari, vom afla din ce data se vor putea face aceste redenumiri.

Televiziunile Sport.ro (actualul Pro X) si Acasa TV (actualul Pro 2) au fost redenumite in vara anului 2017 intr-un proces masiv de reorganizare al posturilor Pro. In acelasi timp, Acasa Gold devenise Pro Gold. Recent, nu a fost anuntata nicio schimbare de denumire pentru Pro Gold.


Nu a fost anuntat daca cele doua televiziuni vor suferi modificari de continut, momentan anuntandu-se doar modificarea denumirilor. Pro 2 este o televiziune dedicata femeilor ce difuzeaza seriale romanesti, telenovele, seriale turcesti si indiene. Pro X este un post dedicat publicului masculin si difuzeaza emisiuni sportive, reality show-uri si seriale.

Advertisement

Sursă ştire: media-max.ro

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending