Connect with us

ALL MEDIA

Recital de excepție al artistei Sanda Ladoși susținut la Auchan Titan

Îndrăgita artistă Sanda Ladoși a revenit in forță pe scenă, în mijlocul fanilor.Ea a susținut la Auchan Titan, un frumos recital, organizat de Casa de producție Ovo Music, condusă de către Ovidiu Komornyik, cel care i-a lansat și cel mai recent album al artistei, intitulat „Khalini”.

Published

on

Îndrăgita artistă Sanda Ladoși a revenit in forță pe scenă, în mijlocul fanilor.Ea a susținut in 12 Mai,  la Auchan Titan, un frumos recital, organizat de Casa de producție  Ovo Music, condusă de către Ovidiu Komornyik, cel care i-a lansat și cel mai recent album al artistei, intitulat „Khalini”.

În cadrul recitalului Sanda a interpretat câteva dintre cele mai frumoase melodii care se regasesc pe acest album, cele mai multe dintre ele fiind cântate de artistă chiar în mijlocul publicului.

Sanda a fost întampinată și susținută de către cei prezenți cu numeroase zâmbete, lacrimi de fericire (ceea ce dovedește ca fanilor săi le-a lipsit) și mult așteptatele ropote de aplauze, care sunt cea mai frumoasă dovadă de dragoste pentru muzica oricărui artist.

Dintre melodiile interpretate în acest recital al Sandei Ladoși amintim:

Recitalul a fost încheiat cu mult așteptata sesiune de autografe, moment în care artista a avut ocazia să schimbe cateva impresii cu admiratorii săi și să le dăruiască celor care i-au achiziționat discul cate un autograf, dar nu puțini au fost cei care și-au dorit să rămână și cu o fotografie amintire.

sursa foto: Ovo Music

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending