Connect with us

Evenimente

Recital şi sesiune de autografe Carmen Trandafir, Joi 17 Februarie

Recital şi sesiune de autografe Carmen Trandafir, Joi 17 Februarie .
Artista va sustine joi 17 Februarie, orele 18:00, la Esplanada Cora Pantelimon un recital urmat de o sesiune de autografe.

Avatar

Published

on

Artista cu o voce de invidiat, care in 1991 a castigat  premiul I dar si trofeul festivalului Mamaia, in urma participarii la sectiunea Interpretare cu “Da Doamne cantec”(muzica Viorel Gavrila) si “Putem cladi o lume” (muzica George Natzis), Carmen Trandafir le da intalnire fanilor sai, dar si iubitorilor muzicii romanesti in cadrul unui eveniment deosebit.

Carmen  va sustine joi 17 Februarie, orele 18:00, la Esplanada Cora Pantelimon un recital urmat de o sesiune de autografe.

Ea va interpreta cateva dintre cele mai frumoase melodii ale sale, care se regasesc pe albumul “Best of“, lansat impreuna cu Ovo Music, casa de discuri care a produs acest album.

“Best of Carmen Trandafir” contine 10  dintre cele mai frumoase piese aduse in inimile admiratorilor de-a lungul anilor de artista Carmen Trandafir.

Pe acest album artista a colaborat cu fratele ei Razvan Trandafir , realizand o piesa in duet ,si cu renumiti compozitori printre care se afla si Mihai Alexandru .

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending