Connect with us

Life Style

Reclama de la Garnier a Luminitei Anghel, interzisa in campania electorala

Published

on

Reclame
Reclama pe care o face Luminita Anghel la crema Garnier nu va mai aparea pe micile ecrane in timpul campaniei electorale, fiind interzisa de CNA.

Artista candideaza pe listele PSD la alegerile parlamentare, de aceea spotul respectiv nu va putea fi difuzat in perioada 31 octombrie, ora 00:00 – 29 noiembrie, ora 7:00, anunta Antena 3.

Decizia a fost luata astfel incat Luminita Anghel sa nu fie favorizata prin mai mult spatiu TV si radio.
Avocatul artistei pop se opune acestei decizii, explicand ca intre cantareata si societatea L’Oreal SA s-a incheiat un contract privind promovarea unor produse, pe o perioada de un an de zile, acest contract fiind semnat cu cateva luni inainte de inceperea campaniei.
Acesta mai sustine ca spotul nu contine niciun fel de mesaj electoral, motiv pentru care nu ar trebui sa fie incadrat la categoria campanie. Parerea este, de altfel, sustinuta si de o parte din membrii CNA.
Decizia CNA a fost luata in baza articolului 9 din Decizia nr. 792 din 30 septembrie 2008, potrivit caruia, in perioada campaniei electorale, candidatii au acces la posturile de radio si televiziune numai in cadrul emisiunilor de promovare si dezbatere.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending