Connect with us

Emisiuni

Recomandări de week-end, la TVR 1

Redactia Radar de Media

Published

on

În week-end, Mircea Radu revine la TVR 1 cu sezonul al treilea al emisiunii ÎnTrecerea anilor (telespectatorii vor putea vota în direct decada favorită prin SMS), sâmbătă, de la ora 21.00.

 

Actorul George Mihăiţă vine la Ne vedem la TVR, prima ediţe din noul sezon al emisiunii realizate şi moderate de Marina Almăşan, tot sâmbătă, începând cu ora 17.00.

Mare întalnire mare însă între două mari personalităţi în prima ediţie a noului sezon Garantat 100% de la TVR 1! Istoricul Neagu Djuvara si academicianul Solomon Marcus sunt invitaţii lui Cătălin Ştefănescu duminică seară, de la ora 23.10. Şi pentru că discuţiile au fost pline de miez şi au durat mai mult decât o ediţie Garantat 100%, partea a doua va putea fi urmărită la TVR 1 în 16 octombrie.

Momente muzicale vor fi susţinute de formaţia vocal-instrumentală de muzică veche Anton Pann şi fraţii Zamfirescu (chitară clasică). Acompaniamentul la pian este asigurat de Puiu Pascu.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending