Connect with us

Life Style

Recomandări TV: Anatomia lui Grey, sezonul V, in premieră la TVR 1

Published

on

Luni, 14 septembrie, de la ora 22.00, serialul Anatomia lui Grey revine la TVR 1, cu sezonul V, difuzat în premieră în România, în care telespectatorii vor putea urmări noi aventuri ale echipei de medici şi asistenţi din spitalul Seattle Grace.

Încă din primul episod, eroilor de până acum li se va alătura un nou coleg. Este vorba de maiorul Owen Hunt, medic militar recent întors de pe frontul din Irak, interpretat de actorul Kevin McKidd. El va impresiona echipa de medici şi rezidenţi din Seattle Grace, atât prin metodele sale radicale de a interveni chirurgical, cât şi prin comportamentul faţă de colegi. Individ dur, călit pe front, el nu va ezita să găurească cu o ţeavă de pix traheea unui pacient pentru a-i permite să respire şi nu va pregeta să acorde primul ajutor victimelor unui accident, chiar şi atunci când el este rănit.

În acelaşi timp, Owen Hunt va fi cavalerul tandru care o va salva pe Cristina Yang şi cu care va începe o relaţie supusă multor încercări.

Pe parcursul acestui nou sezon, Meredith şi Derek îşi vor clarifica relaţia mult încercată, dar nu înainte de a trece prin numeroase schimbări de situaţie.

Nici Izzie nu are o viaţă mai uşoară, mai ales când începe o relaţie de dragoste cu… fantoma lui Denny, lucru care îi alertează pe toţi prietenii ei. Până la urmă, Izzie înţelege mesajul corect al apariţiilor lui Denny şi află, în al 12-lea ceas, o informaţie vitală care îi ameninţă viaţa.

George luptă cu examenele şi cu rudele, foşti iubiţi sau soţi apar în scenă, cazurile tratate în spital sunt dintre cele mai neobişnuite, iar „mărunţişuri” precum furtuni îngrozitoare şi inundaţii serioase fac viaţa celor de la Seattle Grace un loc în care niciodată nu te plictiseşti.

Nu pierdeţi, din 14 septembrie, în fiecare luni seara la TVR 1, noul sezon al serialului Anatomia lui Grey, plin de cazuri ciudate şi permanente răsturnări de situaţie!

www.tvr.ro

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending