Connect with us

Platforma Online TV

Recomandările lunii Aprilie 2023 pentru platforma Hayu România

Published

on

Reclame

Below Deck Sailing Yacht


Sezonul 4 • episoade noi, în fiecare marți

Căpitanul Glenn și echipa lui (formată din Daisy Kelliher, Gary King și Colin MacRae) își reiau responsabilitățile la bordul navei Parsifal III, alături de noii membri dinamici ai echipajului, în timp ce navighează spre Sardinia (Italia). Căpitanul Glenn își dă seama că stilul său de conducere a permis echipajului să devină cam relaxat și începe să se preocupe de controlul calității pe vas, spre consternarea lui Daisy.


În bucătărie, chef Ileisha impresionează oaspeții, dar nehotărârea și codependența ei creează probleme de gestionare a timpului între diferitele feluri, ceea ce o face să se autodistrugă. Pe punte, se ciocnesc personalități puternice, iar o luptă pentru putere aproape că provoacă o revoltă, în timp ce Gary se ceartă cu noul lui matelot, Chase. Două triunghiuri amoroase suprapuse complică și mai mult dinamica la bord, iar prietenia lui Colin, Daisy și Gary e pusă în pericol de un amantlâc șocant.

Cel mai captivant și mai imprevizibil sezon de până acum al emisiunii Below Deck Sailing Yacht conține amenințarea unei coliziuni, un incendiu, o revoltă a echipajului, un accident îngrozitor în care sunt implicați oaspeții de pe iaht și două defecțiuni ale motorului care ar putea provoca încheierea sezonului.

Celebrity Game Face

Sezonul 4 • episoade noi în fiecare vineri

Celebrity Game Face, prezentată de Kevin Hart (care este și producător executiv), revine cu sezonul patru, în care cele mai mari nume de la Hollywood participă la o serie de provocări absurde și amuzante, pentru a câștiga trofeul „Hart of a Champion” și o sumă de bani care va merge la organizația caritabilă aleasă de câștigător. Fiecare episod va prezenta trei cupluri celebre care concurează unul împotriva celuilalt în jocuri casnice intense și amuzante foc. Emisiune nou-nouță!

Brand new show!: Celebrity Prank Wars

Sezonul 1 • episoade noi în fiecare vineri

Kevin Hart și Nick Cannon își duc celebra lor ceartă amicală la nivelul următor, cu acest amuzant nou concurs, intitulat Celebrity Prank Wars. Formatul este o confruntare totală, în care o vedetă face farse alteia și aceasta din urmă se răzbună prompt.


În fiecare episod apar vedete care planifică și fac unele dintre cele mai trăsnite și mai virale farse, iar (la final) gazdele Nick Cannon și Kevin Hart aleg câștigătorul Războiului Farselor. Vedetele încearcă mereu să impresioneze și mai mult, de aceea fiecare farsă este mai elaborată decât cea de dinaintea ei, dar toate sunt pline de răsturnări de situație, momente jenante și dezvăluiri șocante. Cu asemenea farsori în preajmă, vedetele trebuie neapărat să fie în alertă!

The Real Murders of Atlanta

Sezonul 2 • episoade noi, în fiecare sâmbătă

The Real Murders of Atlanta ilustrează cazuri incredibile de crime, care scot în evidență granițele dintre dinastiile sudiste gentrificate, șmecherii hip-hop și elita nouveau riche, din această Mecca metropolitană a muzicii, divertismentului și tehnologiei.


Narată de anchetatori, martori, reporteri și persoane care au legătură directă cu fiecare caz, poveștile se centrează pe agitația, decadența și criminalitatea din Atlanta. Aceasta este partea întunecată a Noului Sud, unde au loc bătălii mortale pentru statut și prosperitate, între cei care sunt dispuși să omoare pentru o viață mai bună și cei dispuși să omoare pentru a o păstra.

Blood & Money

Sezonul 1 • episoade noi, în fiecare dumincă

Creată de cel mai prolific producător de povești polițiste TV (Dick Wolf), noua serie Blood & Money spune în fiecare episod povestea unui omor sau a unui proces motivat de lăcomie, despre care s-a scris în presă și care a devenit celebru.

Advertisement

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending