Connect with us

Grila de programe

Recomandările lunii Aprilie 2023 pentru postul E!

Published

on

Foto Credit: E!
Reclame

WATCH WHAT HAPPENS LIVE

Continuă de marţi până sâmbătă, de la 1:00

Din 2009, talk-show-ul interactiv prezentat de Andy Cohen a avut în platou numeroși invitați din domeniul divertismentului, politicii și culturii pop, alături de care acesta a dezbătut subiecte diverse: de la modă, până la titlurile recente din presă. Înregistrată live din New York, emisiunea este difuzată în exclusivitate de E! și are în portofoliu invitați ca Liam Neeson, Jimmy Fallon și Mariah Carey.

E! NEWS

Continuă de marţi până sâmbătă, de la 1:30

Află toate detaliile din culise, urmărind cele mai recente zvonuri despre celebrități, știri din lumea vedetelor, dar și din industria de divertisment, în emisiunea de la E!

Dr. 90210

Două episoade, duminica, de la ora 22:00

Chirurgia estetică a fost mult timp un domeniu dominat de bărbați, doar 15% dintre chirurgi fiind femei. Dar în Beverly Hills există o nouă echipă – a femeilor care redefinesc standarde vechi de frumusețe. Dr. Cat Begovic, Dr. Kelly Killeen, Dr. Michelle Lee și Dr. Suzanne Quardt își practică meseria cu excelență. Acești patru medici își folosesc percepția remarcabilă, îndemânarea și inteligența, pentru a ghida pacienții încă din timpul consultației, până la operație și prin recuperare, dovedind priceperea femeilor în medicină.

Keeping Up with the Kardashians

Două episoade, de luni până vineri, de la ora 19:00

De-a lungul timpului au trecut prin momente minunate, dar și întâmplări complicate, iar publicul a fost chiar acolo, alături de ele, în tot acest timp! Urmăriți tot drumul parcurs de cea mai celebră familie din televiziune încă de la primul sezon, numai la E!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending