Recomandarile lunii ianuarie la Disney Channel si Disney Junior - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Grila de programe

Recomandarile lunii ianuarie la Disney Channel si Disney Junior

Published

on

Anul începe cu premiera filmului original Disney Channel „Mixează!” ce prezintă povestea unei adolescente indio-americane, Rhea, pasionată de mixaje muzicale ce includ elemente specifice culturii sale sud-asiatice.

Viața ei se învârte în jurul grupului ei de prieteni format din Molly, Watson și Ginger, clubului ei de programare, restaurantului indian al familiei ei și familiei ei formate din tatăl ei, Arvind, fratele mai mic Rohan și bunica ei, Asha. Totul se schimbă atunci când se îndrăgostește de aspirantul DJ Max, iar pasiunea ei de mult pierdută pentru muzică este reaprinsă. Rhea descoperă că are un dar natural de a crea beat-uri și a produce muzică, dar trebuie să-și găsească curajul să-și urmeze adevăratul talent interior.

Sâmbătă, 1 ianuarie, de la 19:00

STAȚIA ANIMAȚIEI

În fiecare weekend, telespectatorii Disney Channel au parte de o selecție de episoade amuzante din îndrăgitele seriale: “Familia Greens la Oraș”, “Ciudățeni” și “Băiat, Fată, Etc…”! Fiți pregătiți să râdeți cu poftă!

Din 8 ianuarie, în fiecare sâmbătă și duminică de la 13:00.

CELE MAI ÎNDRĂGITE SERIALE LA DISNEY CHANNEL

În fiecare zi de luni până vineri, în jurul prânzului este difuzat un grupaj de episoade din cele mai vizionate seriale Disney Channel: „Miraculos: Buburuza și Motan Noir”, „Bizaardvark”, „Penny de la M.A.R.S.”, „Ce Ciudat”, „Ne vedem la Paris”.

Din 10 ianuarie, de luni până vineri, de la 11:00,

 

WEEKEND-URI CU „MEREU LA MIJLOC”

Advertisement
În după-amiezele de weekend, așezați-vă comod pe canapea și încălziți-vă la căldura unor povești amuzante cu drăguța și isteața Harley Diaz și familia ei! Harley navighează cu ingeniozitate și abilități desăvârșite de negociere apele agitate ale unei familii care are încă 6 copii, ea fiind copilului mijlociu.

Din 8 ianuarie, în fiecare sâmbătă și duminică de la 17:00.

DISNEY JUNIOR

LA JOACĂ CU BLUE

În fiecare zi, de luni până vineri, micuții telespectatori se distrează cu Blue și sora sa, Bingo. Cele două surori se folosesc de evenimentele obișnuite din viața familiei, pentru a născoci jocuri neobișnuite. Împreună cu părinții lor, iau astfel parte la tot soiul de întâmplări nebunești și mai ales amuzante!

Din 3 ianuarie, de luni până vineri, de la 14:00.

PREMIERA SEZONULUI 3 AL SERIALULUI T.O.T.S.

Click și Zglobi au parte de aventuri pline de învățăminte pentru cei mici în noul sezon ce debutează la Disney Junior pe 10 ianuarie. Click, un pinguin tenace și Zglobi, un flamingo plin de bunătate fac echipă în stagiu de pregătire la Transportul Organizat Al Tuturor Speciilor (T.O.T.S.). Cei doi zburători învățăcei trebuie să își folosească din plin blândețea pentru a livra bebeluși de animale la familiile lor, peste tot pe glob.

Din 10 ianuarie, de luni până vineri, de la 18:30

Advertisement

NOI EPISOADE DIN SERIALUL „PĂIENJENELUL MARVEL ȘI PRIETENII LUI UIMITORI”

Micii telespectatori au din nou întâlnire cu eroul lor Marvel preferat, Păienjenel, în noi episoade amuzante, din 24 ianuarie. Alături de prietenii săi, Fantoma- Păianjen (Gwen Stacey) și Spin (Miles Morales), Păienjenel protejează cartierul de răufăcători și rezolvă multe probleme. Ei învață ca lucrând în echipă, orice misiune este mai ușoară și mai amuzantă.

Din 24 ianuarie, de luni până vineri, de la 17:00

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!

[newsletter_form type="minimal"]
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending