Emisiuni culinare românești
în weekend-uri, de la ora 15:00
- Culoare în farfurie
- Povești urbane
- Ciao, Romania!
- Bunicuțe dulci
Maraton „Campionatul Deserturilor”
de luni până vineri, de la ora 17:45
Campionatul Deserturilor:
– Noua Zeelandă
– Australia
– Înfruntarea maeștrilor patiseri

Ainsley’s Good Mood Food (Premiera: 4 iunie, ora 17:00)
În noua sa emisiune, Ainsley Harriott ne poartă într-o călătorie minunată și apetisantă prin întreaga țară, alături de bucătarii preferați ai Marii Britanii, fiind pasionat de produsele și bucatele locale. Ainsley face echipă cu bucătarul Joseph şi pornesc în direcții diferite, căutând mâncăruri grozave, povești uimitoare și oameni fantastici. În continuare, în bucătăria sa, Ainsley creează mâncăruri uimitoare în timp ce sărbătorește cu mese ce îi aduce pe oameni împreună.

John Torode: Ghidul Irlandei (Premiera: 19 iunie, ora 21:00)
În această emisiune, popularul bucătar australian călătorește pe una dintre cele mai frumoase insule din lume și găsește un loc în care armonia, peisajele și ospitalitatea oamenilor se regăsesc în preparatele bogate și creative. De la fructele de mare spectaculoase din Kerry și mielul din Connemara, la pub-urile victoriene din Dublin și restaurantele cu stele Michelin din Peninsula Dingle, John prezintă o țară și oameni pasionați de mâncare, a căror cultură locală este una dintre cele mai deosebite din lume.

De la un anotimp la altul (Premiera: 24 iunie, ora 19:00)
Noua emisiune culinară prezentată de Dora Havas se concentrează pe sezonalitate: de la sezon la sezon, prezintă fiecare legumă sau fruct în detaliu, putem afla când cresc și ce efect are asupra organismului nostru consumul legumelor sau fructelor respective. După aceea, ne dă și idei despre cum să le preparăm, astfel încât să nu avem doar teoretic ingrediente de sezon, ci să îmbogățim și telespectatorii cu multe rețete utile.

Găteşte italieneşte cu Luca (Premiera: 24 iunie, ora 21:30)
În primul său serial de televiziune, bucătarul italian Luca Ciano ne prezintă ingrediente excepționale italiene și australiene. Putem afla povestea fiecăruia dintre ingredientele esențiale, în timp ce Luca servește bucate prin care putem gusta adevărata Italie. Pasiunea lui Luca pentru gătit, cunoștințele sale profesionale și personalitatea carismatică sunt ingredientele speciale din bucătăria sa italiană.
- Familia Addams, așa cum nu i-ai mai văzut până acum
- Cum să reduci impactul aerului condiționat asupra mediului?
- Clubul Micilor Castane – o nouă aventură prietenoasă începe la JimJam!
- Vara Iubirii la DIVA: Dragostea plutește în aer în noile filme oferite de DIVA vara aceasta
- Carmen Târnoveanu vă invită la declaraţii de dragoste, în noul sezon al emisiunii ”Dăruieşte Românie”