Connect with us

Grila de programe

Recomandările lunii Martie 2023 pentru postul E!

Published

on

Foto Credit: E!

LIVE From E! OSCARS 2023

Duminică, 12 martie, de la 00:00 (cu reluare în primetime, pe 13 martie, de la 22:00)

Urmăriți alături de E! sosirea vedetelor la Premiile Oscar 2023, evenimentul anual care sărbătorește cele mai bune producții cinematografice. Vom urmări gala și vom analiza ținutele tuturor invitaților de pe covorul roșu, în cea mai strălucitoare noapte a anului pentru vedetele de la Hollywood.

Nikki Bella Says I Do

Continuă duminica, de la ora 22:00

După o logodnă lungă, Nikki și Artem sunt gata să spună „Da”. Problema este că au la dispoziție doar patru săptămâni pentru a organiza totul! Domnișoara de onoare (Brie) se străduieşte să plănuiască o petrecere pentru viitoarea mireasă, în timp ce Nikki descoperă că este imposibil să găsească o locație potrivită, într-un timp atât de scurt. În paralel, Artem speră că familia lui va participa la eveniment și va putea, cu această ocazie, să-l cunoască pe băiețelul lor, Matteo. Având în vedere că nu au mult timp la dispoziție, vor putea oare cei doi îndrăgostiți să îşi organizeze în realitate o nuntă ca-n povești ?

Watch What Happens Live

Continuă de marţi până sâmbătă, de la 1:00

Din 2009, talk-show-ul interactiv prezentat de Andy Cohen a avut în platou numeroși invitați din domeniul divertismentului, politicii și culturii pop, alături de care acesta a dezbătut intens subiecte diverse: de la modă, până la titlurile recente din presă. Înregistrată live din New York, emisiunea este difuzată în exclusivitate de E! și are în portofoliu invitați ca Liam Neeson, Jimmy Fallon și Mariah Carey.

E! NEWS

Continuă de marţi până sâmbătă, de la 1:30

Află toate detaliile din culise, urmărind cele mai recente zvonuri despre celebrități, știri din lumea vedetelor, dar și din industria de divertisment, în emisiunea de la E!

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending