Connect with us

AUDIENȚE TV

Record de audiență România, te iubesc!: cea mai bună ediție, duminica trecută la PRO TV

Redactia Radar de Media

Published

on

Reportajul semnat de Anca Nastasi, corespondent special Știrile PRO TV, despre viața la sat în România și ce înseamnă viața la sat în Franța a ocupat primul loc în preferințele telespectatorilor, transformând acestă ediție în ediția cu cea mai bună performanță difuzată până în prezent. Pe tot parcursul emisiunii, aproximativ 1.6 milioane de oameni au urmărit România, te iubesc!.

România, te iubesc! a înregistrat 10.6 puncte de rating și 26% share în intervalul de difuzare 18:00 – 18:59, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, fiind cea mai bună ediție din istoria România, te iubesc!. Următorul post clasat a obținut de 3 ori mai putin pe această categorie: 2.6 puncte de rating și 6.3% share.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 8.4 puncte de rating și 17.4% share. Televiziunea clasată pe locul doi a înregistrat o audiență medie de 4.6 puncte de rating și 9.5% share.

La nivel național, PRO TV rămâne și de această dată pe primul loc cu o audiență medie de 8.6  puncte de rating și 16.8% share, în timp ce locul secund a obținut 4.4 puncte de rating și 8.6% share.

Romania, te iubesc! anca nastasi

Reportajul a comparat felul în care sunt folosite resursele și sunt păstrate tradițiile. Dacă în România viața la țară înseamnă sărăcie, mizerie, tristețe, iar țăranii care mai fac agricultură se zbat într-o depresie a prețului de vânzare sub costul de producție sau și-au vândut animalele, în Franța țăranii și-au recondiționat casele pentru a păstra stilul tradițional și trăiesc din turism sau din vânzarea produselor făcute în casă după vechile tradiții.

Anca Nastasi a găsit o speranță pentru satul românesc, în persoana lui Ștefan Câlția, celebrul pictor din Țara Făgărașului care a strâns întreaga comunitate în jurul lui și a ridicat-o din sărăcie.

Duminica următoare, Paula Herlo, corespondent special Știrile PRO TV, va prezenta un material despre noile metode de creștere a copiilor: “Săptămâna aceasta vorbim despre generația Z sau I-generation, cum au fost denumiți copiii născuți în ulimii 14 ani. Copii conectați la informație, și crescuți altfel de părinții lor care au ales să ignore vechile principii ale celor 7 ani de acasă. Se duc la cursuri pentru părinți și învață cum să-și educe copiii astfel încât să facă alegeri corecte în viață. În jurul acestei noi abordări s-a născut o întreagă industrie denumită PARENTING. Zeci de cărți scrise de psihologi populează rafturile librăriilor, iar terapeuții sunt din ce în ce mai căutați. Îi vedeți la lucru duminica aceasta, când vă prezentăm și poveștile a patru familii care ilustrează perfect tabloul părinților care își cresc copiii altfel.”

Toate reportajele marca România, te iubesc! pot fi văzute pe romaniateiubesc.stirileprotv.ro sau pe voyo.ro.

Foto Credit: PRO TV

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending