„Recuperatorii de camioane” se întorc pe History cu un nou sezon - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

„Recuperatorii de camioane” se întorc pe History cu un nou sezon

Published

on

HISTORY, canalul factual numărul 1 din România, va lansa un nou sezon din serialul „Recuperatorii de camioane”. Episoadele celui de-al doilea sezon vor fi difuzate în fiecare joi, la orele 21:00, începând cu 22 ianuarie.

Noul sezon din „Recuperatorii de camioane” vine cu recompense mai mari, termene mai strânse și concurență mai acerbă. Fiecare echipă se consideră a fi cea mai bună și în aceste noi episoade are ocazia să o dovedească. În acest an, trei echipe se vor strădui să recupereze încărcăturile pierdute iar miza este cu atât mai mare cu cât numai cei care recuperează camionul sunt plătiți.

Recuperatorii de camioane - HISTORY (8) (Medium)

Emisiunea urmăreşte „vânătorii” de camioane de pe tot teritoriul Americii, porniţi în misiuni periculoase de recuperare a încărcăturilor dispărute. Chiar dacă drumurile din SUA reflectă economia lor prosperă, în fiecare săptămână sute de camioane, care transportă încărcături valoroase, sunt furate şi apoi abandonate. Aceste încărcături trebuie căutate și recuperate, altfel companiile înregistrând pierderi masive. Pentru fiecare camion găsit se oferă o recompensă, care este suplimentată dacă încărcătura este găsită intactă.

„Recuperatorii de camioane” trebuie să găsească aceste autovehicule pierdute, aceasta fiind sursa lor constantă de venit. O serie de personaje pitoreşti se întrec contra-cronometru pentru a recupera camioanele şi a câştiga banii oferiţi. De la recuperarea mărfii furate, la urmărirea încărcăturilor pierdute, zilele recuperatorilor sunt pline de acțiune și nu sunt niciodată la fel, însă recompensele oferite îi fac de fiecare dată să continue.

Fiecare nou episod va fi o competiție serioasă pentru a vedea ce echipă este cea mai rapidă, mai norocoasă și mai orientată.

Mai multe informații despre serialul „Recuperatorii de camioane”  sunt disponibile pe site-ul oficial HISTORY.

Foto credit: HISTORY

CITEȘTE ȘI:


Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending