Connect with us

ALL MEDIA

Redactia Fox News ca în STAR TREK: Birourile au fost înlocuite cu monitoare tactile gigante

Published

on

În noua redacţie Fox News birourile jurnaliştilor americani au fost înlocuite cu ecrane tactile gigant. Clipul de prezentare ar fi fost impresionant dacă n-ar fi fost însă o greşeală a prezentatorului legată de diagonala noilor “jucării”, care s-a lăsat cu numeroase comentarii ironice pe internet.

trivit The Verge, Shepard Smith anunţă că noul decor din redacţie presupune birouri echipate cu monitorare tactile cu o diagonală de 140 cm, iar pe fundal se văd angajaţii Fox News care lucrează cu nişte ecrane enorme. De aici şi comentariile internauţilor care au scris că fie au crescut tabletele, fie respectivii jurnalişti sunt cu toţii foarte mici.

Fox News a confirmat că monitoarele din noua redacţie, la care s-a lucrat mai bine de o lună, rulează sistemul de operare Windows 8. Potrivit presei, fiecare astfel de ecran tactil ar avea un cost de aproximativ 8.000 de dolari, scrie evz.ro.

“Noi le spunem BAT. Ecrane tactile cu o arie largă. Acolo vor lucra jurnaliştii, folosindu-se de noi instrumente pentru a urmări ştiri şi pentru a le aduce cât mai repede pe ecranele telespectatorilor”, a explicat Shepard Smith, în clipul de prezentare.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau