Connect with us

Technology

Reduceri masive la calculatoare SH

AllProWeb.ro

Published

on

IT-sh.ro

IT-SH.ro continua sa-si surprinda clientii cu preturi foarte mici si o oferta cu produse IT de cea mai buna calitate, din care nu lipsesc calculatoare SH cu diferite configuratii, laptopuri, imprimante, monitoare. Modelele de calculatoare si laptopuri pe care magazinul online le propune prin oferta provin din tari europene, precum Olanda, Anglia, Franta si Germania, facand parte din stocuri care nu au fost vandute sau sunt produse refurbished utilizate anterior in cadrul unor companii mari din aceste tari.

Din declaratiile managementului companiei care detine magazinul online rezulta ca pentru vanzarea sistemelor si componentelor SH se practica cele mai mici preturi din tara, firma urmand aceeasi politica inca de la infiintarea sa, din 2013.

Foarte important pentru cumparatori este ca toate produsele sunt puse la vanzare doar dupa ce sunt testate. De asemenea, faptul ca magazinul promoveaza oferte de calculatoare de la brand-uri renumite este un avantaj pentru clienti. Dintre brandurile de top nu lipsesc HP, IBM, Belinea, Samsung, Lenovo, Sony, Fujitsu Siemens, LG, Dell, Toshiba, Packard Bell, Lexmark, Acer, Asus si multe altele.

IT-SH.ro ofera cele mai importante avantaje la achizitia de calculatoare SH

Calitatea pe care o au modelele de calculatoare SH comercializate sustine achizitionarea acestora. Chiar daca in discutie intra calculatoare utilizate anterior de catre alte persoane – SH sau refurbished – starea de functionare in care se afla permite utilizarea lor timp indelungat de la momentul achizitiei.

Brand-urile de la care provin, multe dintre acestea mentionate anterior, se afla in topul producatorilor din industria IT, ceea ce inseamna ca ofera produse de o calitate foarte buna. Configuratiile sunt, de asemenea, optime pentru utilizare in cadrul birourilor in care calculatorul este indispensabil, insa si acasa.

Dincolo de calitatea produselor, magazinul online ofera asistenta la achizitionarea acestora si service pentru monitoare, calculatoare, imprimante, laptopuri.

Preturile IT-SH sunt accesibile si celor cu buget foarte mic

Bineinteles ca indiferent de produsul achizitionat pretul este un factor de decizie important. In mod similar se intampla si in cazul produselor IT SH. Mai mult decat atat, produsele din oferta magazinului pot fi achizitionate si in rate fara dobanda – pe site, aceasta posibilitate fiind detaliata in amanunt. Si, pentru ca nu toate companiile isi doresc sa investeasca in sisteme IT, au varianta de a le inchiria, facand abonamente foarte convenabile.

Nu in ultimul rand, IT-SH.ro vinde licente Microsoft Windows Refurbished pentru laptopuri si calculatoare SH conforme conditiilor impuse de Microsoft: adica, sunt mai vechi de sase luni, sunt produse second hand sau refurbished, au pe carcasa un sticker cu Certificatul Original de Autenticitate (COA).

In concluzie, cu o oferta IT foarte generoasa care include si cinci ani garantie pentru produse, servicii gandite sa ajute real clientii – persoane fizice sau persoane juridice , seriozitate si corectitudine, magazinul online IT SH se afla in topul celor mai apreciate magazine de profil. Politica firmei are in prim plan clientul care atunci cand intra pe site, trebuie sa gaseasca oferte care sa il multumeasca!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Technology

Tehnologia este aliata românilor la capitolul relaxare – fotoliile de la Masatto

Avatar

Published

on

Diverse tehnici de masaj se folosesc poate de mii de ani și nu și-au pierdut din adepți, din cei care le preferă și le consideră ideale pentru relaxare. Pentru că în contextul actual lucrurile s-au schimbat și timpul este principalul inamic al omului, orientarea spre alternative a început să domine, iar fotoliile de masaj sunt în atenția deplină a publicului actual.

Urmăresc dobândirea stării de bine, prin aplicarea unor tehnici de masare diversificate, îmbunătățite de funcții tehnologice care promit să redea experiențe inedite celor ce beneficiază de astfel de sesiuni. Modelele pe care le pune la dispoziția publicului larg Masatto, producător și furnizor renumit pe această nișă, îmbină cu succes tehnologii moderne, putând fi amplasate atât în confortul casei, cât și al apartamentelor, în spațiile de birou, în cele comerciale, etc.

Fotoliile de masaj, o modalitate inedită de relaxare în contextul actual

Pentru că scuza generală a românilor care ajung la medic cu diverse probleme de sănătate, de multe ori cauzate de stilul de viață sedentar, e lipsa timpului pentru mișcare și relaxare, Masatto a găsit o cale de a aduce soluțiile și mai aproape.

Iată că funcțiile pe care le înglobează aceste dispozitive pot reduce considerabil din efectele produse de stresul specific societății actuale, de activitățile cotidiene interminabile, de responsabilitățile copleșitoare.

Unii dezvoltă tot felul de probleme din cauză că nu reușesc să se odihnească așa cum ar trebui. Sunt o recomanare fotoliile nu doar pentru că pot îmbunătăți calitatea somnului, dar și pentru că ameliorează sau reduc până la dispariție durerile diverse, precum cele de spate, umeri, șolduri, picioare.

Cei care doresc un dispozitiv cât mai practic și totodată ușor de integrat în decorul oricărei încăperi se pot orienta după VEGA, unul dintre ultimele modele lansate de Masatto. Tehnologia masajelor este practic revoluționată de tehnica pe care o înglobează acest model. Zonele dureroase si mușchii sunt masați eficient prin presiunea exercitată cu succes de pernele și rolele din dotarea sa, de tip 3D.

În funcție de preferințe, utilizatorii își pot seta un program pe placul personal din cele 9 tipuri automate disponibile. Mai mult decât atât, eficiența lor este stimulată și de funcția de scanare corporală din dotare, de cea de încălzire ce vizează zona spatelui, precum și de cele 5 funcții manuale.

Un amănunt important de altfel prin care revoluționează masajele fotoliile de la Masatto se referă la funcția Zero Gravity. Este vorba despre poziția pe care o adoptă corpul în timul ședinței de masare, fiind special gândită pentru ca masajul să se desfășoare în profunzime, cu efecte pe măsură. Poziția este echilibrată, picioarele având un unghi de dispunere care reda funcțiilor organismului un randament înalt.

Utilizarea fotoliilor este intuivită, practică, deci pentru oricine. Funcția Bluetooth din dotare permite conectarea dispozitivului mobil sau a tabletei pentru a reda piesele dorite, astfel ca relaxarea să fie deplină.

Cei interesați să testeze un astfel de fotoliu pot face asta în unul dintre showroom-urile Masatto din țară. Pe site-ul www.masatto.ro cei interesați pot vizualiza locațiile exacte ale acestora, dar și alte informații cu privire la modelele disponibile și avantajele lor.

Comentarii

Continue Reading

Facebook

Trending