Reduceri salariale masive la postul B1TV. Radu Banciu, măsuri speciale!

0
895

Postul de stiri B1 TV este afectat de un val de disponibilizari, cei ramasi urmand sa suporte o reducere a salariilor.

“B1 TV va trece printr-un nou val de concedieri, dar si printr-o noua masura de reducere a salariilor. Sursele noastre vorbesc despre reduceri intre 10 și 25% pentru o parte dintre cei ramasi, in functie de cuantumul salariului.

Daca disponibilizarile nu vor ajunge la realizatori, in schimb preconizatele reduceri de salarii ii vor atinge și pe acestia cu diverse procente, mai ales ca in aceasta zona se afla si cele mai mari lefuri”, a scris Reporter Virtual.

Astfel, si vedeta postului Radu Banciu, va fi afectata, dar in conditii speciale. Platit, se pare, cu aproximativ 4.500 de euro pe luna, Banciu si-ar fi negociat cu conducerea B1 TV o amanare pana in toamna a taierii cu 10% a salariului, care ar putea fi suspendata daca audientele emisiunii sale, “Lumea lui Banciu”, se vor imbunatati.

Si asta in conditiile in care emisiunea lui Banciu este de departe cea mai urmarita a postului! Prin comparatie, “rivalul” Mircea Badea castiga, conform reportervirtual.ro, 10.000 de euro pe luna, plus alti 2000 de euro lunar din emisiunea de la Radio ZU, mai noteaza sursa citata.

Foto Credit: B1

CITESTE SI:

 

Comentarii