REGAL HARD ROCK LA BUCUREȘTI - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

În seara de 29 octombrie 2022, vă așteptăm la un regal al muzicii hard rock! Casa de Cultură a Studenților, Sala STUDENT, găzduiește un eveniment special, la care fanii muzicii de calitate sunt așteptați în număr cât mai mare.

Vor urca pe scenă, pentru a susține două concerte extraordinare,trupele EMERALD și JOANA. Evenimentul este un concept inedit al artistului IORGOS EFREMIDIS, pe numele de scenă BULLI, care s-a născut în România, fiind fiu de emigranți politici.  

Bulli trăieşte în România de 30 de ani, timp în care formează trupa ANA, care a activat pe scenele românești în perioada 1983-1992. Formaţia ANA s-a înfiinţat la Bucureşti, în iulie 1983, marcând un an de efervescenţă al rockului bucureştean în care, pe lângă casele de cultură ale tineretului, unele studenţeşti şi altele muncitoreşti, au apărut, precum „ciupercile”, numeroase formaţii  hard & heavy şi new wave. Debutul muzical al formaţiei ANA are loc în noiembrie 1983, în cadrul unui festival organizat la celebrul Club T4 (Turturele). Urmează numeroase concerte în “circuitul” bucureştean care cuprindea cluburi şi, în premieră, săli de spectacole teatrale: Ecran Club, T4, Înfrăţirea între popoare, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”, Teatrul “Ion Creangă”, precum şi participarea la festivalurile vremii: “Top T – Buzău”, “Posada Rock – Câmpulung” sau “Constelaţii Rock – Râmnicu Vâlcea”. ANA a avut o evoluție spectaculoasă, însă a întâmpinat mai multe piedici din cauzele politice ale vremii.

Claudiu Dumitrache (n. 7 mai 1999, București) – muzician, scriitor, jurnalist. Este membru afiliat CPFCF din cadrul Societății Academice de Cercetare a Religiilor și Ideologiilor (Universitatea Babeș Bolyiai, Cluj-Napoca, coord. Sandu Frunză), Ambasador al Culturii la Euro Education Federation și director al trustului de presă culturală Myosotis Media Group. Susține conferințe de hamartiologie artistică și psihologie muzicală în cadrul liceelor și școlilor, prin programul Citește și Dăruiește al ISJ. Este membru sau membru de onoare al mai multor uniuni de creație, membru în comisii și jurii de specialitate literară și muzicală, organizator de evenimente culturale. Este cel mai tânăr jurnalist laureat, din istoria presei românești, al premiului UZPR pentru profesionalism și performanță în mass-media.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement
Vedete3 săptămâni ago

Ce bani au câștigat Faimoșii, în reality show-ul fenomen SURVIVIOR ROMÂNIA

Vedete2 săptămâni ago

Scandal monstru la Survivor România! Doi concurenți s-au luat la bătaie pe insulă: „Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea!”

Premieră TV2 săptămâni ago

Zece concurente vor intra în cea mai frumoasă competiţie a stilului, la Kanal D2

Reality Show2 săptămâni ago

SURVIVIOR ROMÂNIA. Faimoșii, în pragul disperări nu mai găsesc drumul spre victorie!

Vedeteo săptămână ago

Mihai Zmărăndescu și Remus Boroiu de la Survivor România s-au luat la bătaie înainte de a participa la concurs

Reality Show4 săptămâni ago

VIDEO Ce concurent din tribul Războinicilor a părăsit competiția Survivor România!

Emisiuni3 săptămâni ago

Au început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!

Premieră TV2 săptămâni ago

Marea premieră a sezonului 11 Chefi la cuțite le aduce lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu adversari surpriză la lupta pentru amuletă

Reality Show2 săptămâni ago

Cel mai scandalos concurent din tribul Faimoșilor a părăsit competiția. Dan Pavel: ”Suntem la jumătatea cursei pentru câștigarea marelui premiu

Reality Show3 săptămâni ago

Victorii pentru Războinici, lacrimi și conflicte pentru Faimoși, la Survivor: ”Indiferent de tensiuni, sunt și momente foarte frumoase

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

America Express, pe primul loc în topul audiențelor! A doua imunitate, așteptată cu emoții

Facebook

Advertisement

IN Trending