Connect with us

EVENTS

REGAL HARD ROCK LA BUCUREȘTI

Published

on

În seara de 29 octombrie 2022, vă așteptăm la un regal al muzicii hard rock! Casa de Cultură a Studenților, Sala STUDENT, găzduiește un eveniment special, la care fanii muzicii de calitate sunt așteptați în număr cât mai mare.

Vor urca pe scenă, pentru a susține două concerte extraordinare,trupele EMERALD și JOANA. Evenimentul este un concept inedit al artistului IORGOS EFREMIDIS, pe numele de scenă BULLI, care s-a născut în România, fiind fiu de emigranți politici.  

Bulli trăieşte în România de 30 de ani, timp în care formează trupa ANA, care a activat pe scenele românești în perioada 1983-1992. Formaţia ANA s-a înfiinţat la Bucureşti, în iulie 1983, marcând un an de efervescenţă al rockului bucureştean în care, pe lângă casele de cultură ale tineretului, unele studenţeşti şi altele muncitoreşti, au apărut, precum „ciupercile”, numeroase formaţii  hard & heavy şi new wave. Debutul muzical al formaţiei ANA are loc în noiembrie 1983, în cadrul unui festival organizat la celebrul Club T4 (Turturele). Urmează numeroase concerte în “circuitul” bucureştean care cuprindea cluburi şi, în premieră, săli de spectacole teatrale: Ecran Club, T4, Înfrăţirea între popoare, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”, Teatrul “Ion Creangă”, precum şi participarea la festivalurile vremii: “Top T – Buzău”, “Posada Rock – Câmpulung” sau “Constelaţii Rock – Râmnicu Vâlcea”. ANA a avut o evoluție spectaculoasă, însă a întâmpinat mai multe piedici din cauzele politice ale vremii.

Facebook Comments Box

Claudiu Dumitrache (n. 7 mai 1999, București) – muzician, scriitor, jurnalist. Este membru afiliat CPFCF din cadrul Societății Academice de Cercetare a Religiilor și Ideologiilor (Universitatea Babeș Bolyiai, Cluj-Napoca, coord. Sandu Frunză), Ambasador al Culturii la Euro Education Federation și director al trustului de presă culturală Myosotis Media Group. Susține conferințe de hamartiologie artistică și psihologie muzicală în cadrul liceelor și școlilor, prin programul Citește și Dăruiește al ISJ. Este membru sau membru de onoare al mai multor uniuni de creație, membru în comisii și jurii de specialitate literară și muzicală, organizator de evenimente culturale. Este cel mai tânăr jurnalist laureat, din istoria presei românești, al premiului UZPR pentru profesionalism și performanță în mass-media.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending