Connect with us

Spectacole

REGATTA IT: Vânt din pupa pentru companiile de tehnologie!

Published

on

Companiile de tehnologie se pregătesc de cea de-a doua ediție a competiției de sailing, ce va avea loc în perioada 16-17 septembrie, la Limanu.

 

Regatta IT a fost gândită ca un proiect special marca Softlead, cu rol în creșterea oportunităților de generare de lead-uri și de socializare între companiile de tehnologie, într-un mediu informal, dar cu un nivel crescut de competiție și de adrenalină pentru echipajele înscrise. Evenimentul va avea loc în port Limanu, reunind timp de 2 zile, manageri, programatori, oameni de resurse umane sau de comunicare din companii IT. Week-end-ul va fi dedicat ieșirilor pe mare, arbitrate de profesioniști în navigație, fiind premiate echipajele de pe velierele cu cele mai bune performanțe în sailing, dar și cele care se vor face remarcate prin aptitudini speciale.

 

Participanții pot fi pasionați de sailing sau la prima interacțiune cu timona, regata fiind un prilej excelent de a pune în valoare sau de a consolida membri echipei de developeri, mixul resurselor umane din toate departamentele, precum și capacitatea de a coordona o echipă într-un mediu dedicat competiției pe mare.

 

Companiile pot înscrie între 3-9 persoane, fiind încurajate să creeze un echipaj complet pe durata celor 2 zile de concurs, beneficiind de o instruire inițială și de atenta monitorizare a unui skipper profesionist, ce va fi prezent la cârma velierului pe toată perioada competiței.

 

“Industriile tehnologice scot la iveală oameni dinamici, activi, implicați, coechipieri și lideri pe care vrei să îi cunoști în situații relaxate, așa cum ar fi o ieșire pe mare. De aceea, pentru al doilea an consecutiv, am decis să ducem povestea Regattei IT mai departe, cu mai mulți participanți înscriși, dar și cu un val de branduri care susțin performanța și competiția unuia dintre cele mai dinamice industrii din România”, Alexandra Roată, Softlead.

 

Pentru ediția din acest an, interesul este unul extrem de crescut, fiind peste 80 de participanți după doar primele săptămâni deschise înscrierilor.

Advertisement

 

„Regatta IT” organizată de Softlead este o super ocazie pentru ca echipele din IT-ul românesc să socializeze și să se apropie de un sport special, mai puțin cunoscut la noi, sailingul. Prima ediție a fost, în mod evident, un succes deosebit, nu pot decât să vă doresc să organizați cât mai multe ediții! Participant Regatta IT 2016.

 

Echipaje înscrise: Brinel, MReady, Zitec, Roweb, Ness Romania, Executor IT, Software Artist, Softlead.

Parteneri: Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, SetSail, JetBrains, Zitec, LifeHarbour, Wellborn.

Parteneri Media: Agora, Radar de Media

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending