Regele berii din Romania merge la film: URSUS şi TIFF, parteneri în 2013, pentru al 5-lea an consecutiv - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Regele berii din Romania merge la film: URSUS şi TIFF, parteneri în 2013, pentru al 5-lea an consecutiv

Published

on

URSUS, Regele berii în România este mândru să fie alături de clujeni și de Festivalul Internaţional de Film „Transilvania” în a 12-a sa ediție.

An după an, parteneriatul dintre cele două mari mărci născute în Cluj a întărit convingerea cinefililor amatori şi profesionişti ce se întâlnesc la începutul verii că filmele de excepţie merită însoţite pas cu pas de o bere de excepţie. De aceea, ca în fiecare an, URSUS va fi prezent în majoritatea locațiilor festivalului.

„Ne bucură și ne onorează faptul că suntem alături de clujeni la încă un eveniment care aduce momente de calitate şi inspirație. Suntem pregătiți cu cea mai bună bere românească și cu concursuri cu premii în bilete la proiecții pe perioada festivalului. Concursurile vor fi activate pe pagina de Facebook URSUS și în cadrul unui program dedicat studenților din Cluj”, a declarat Marian Olteanu, Senior Brand Manager URSUS, Ursus Breweries.

Cea mai bună bere românească este gata de sărbătoare, mai ales acum când vine cu noutatea verii, URSUS Cooler, un mix de bere și limonadă, în ambele variante ale sale, cu sau fără alcool.

La fel ca în fiecare an, URSUS va acorda premiul TIFF pentru Debut în cadrul Galei de Închidere a Festivalului celui mai talentat tânăr creator de poveşti aflat la început de drum, o recunoaştere a ambiţiei de a fi cel mai bun.

Ne vedem la TIFF 2013.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending