Connect with us

Emisiuni

Regina Ana, invitată astăzi la „Profesioniştii”

Published

on

Reclame

Sâmbătă, de la ora 23.10, TVR 1 difuzează o ediţie extraordinară a emisiunii Profesioniştii, cu Eugenia Vodă, care o va avea invitată pe Majestatea Sa Regina Ana a României, în primul interviu acordat de-a lungul vieţii sale.

 

Emisiunea este programată pentru a marca aniversarea zilei de naştere a Regelui Mihai I al României, pe 25 octombrie, când Majestatea Sa va împlini 90 de ani. Timp de aproximativ o oră, la Profesioniştii, Regina Ana va dezvălui detalii nemaiauzite ale vieţii sale mult încercate. Telespectatorii vor afla astfel povestea vieţii Majestăţii Sale alături de Regele Mihai I, povestea familiei din care face parte şi care a fost exilată timp de decenii în afara ţării. 

Dincolo de toate greutăţile existenţei sale, Majestatea Sa va putea fi admirată pentru aerul distins al regalităţii pe care-l poartă, într-o ediţie istorică a Profesioniştilor, ce nu trebuie ratată. Regina Ana a României, fiică a principelui Rene de Bourbon-Parma şi a principesei Margareta a Danemarcei, s-a născut la 18 septembrie 1923 la Paris. În 1939 şi-a însoţit familia în Spania, Portugalia, apoi în Statele Unite.

La New York a urmat cursurile unei şcoli de artă. Din 1943 până la sfârşitul războiului a participat, alături de Forţele Franceze Libere (trupele sub comanda generalului de Gaulle), la campaniile din Algeria, Maroc, Italia, Luxemburg şi Germania, primind „Crucea de război". În iunie 1948 s-a căsătorit, la Atena, cu Regele Mihai I al României. Ediţia specială a emisiunii Profesioniştii în care Eugenia Vodă a avut-o invitată pe Regina Ana a fost transmisă în premieră în ianuarie 2008.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending