Connect with us

ALL MEDIA

Regina Maria şi Nadia Comaneci – două ,,Doamne de poveste” în emisiunea Oliviei Steer

Published

on

 

Pentru prima ediţie a emisiunii ,,Doamne de Poveste”, o echipa de profesionişti a muncit timp de câteva luni pentru a realiza portretele a două femei puternice care au schimbat imaginea României peste hotare- Regina Maria şi ,,zeita” gimnasticii mondiale, Nadia Comaneci. ,,Doamne de poveste” îşi propune să prezinte telespectatorilor săi, în fiecare duminică, portrete-mărturie ale unor femei exemplare, personalităţi ale trecutului şi prezentului care au reuşit să-şi pună amprenta asupra modului de viaţă al românilor. ,,Încercam să recuperăm felii de viaţă autentică în cazul personajelor istorice, o broderie de imagini de arhivă, rare şi imagini actuale. Nu lăsăm deoparte nici secretele de suflet din viaţă unor femei de mare notorietate din ziua de azi. Prin urmare, ne aşteaptă un adevărat festin jurnalistic”, promite prezentatoarea emisiunii, Olivia Steer.

Prima ediţie a emisiunii debutează, în forţă, cu un reportaj excepţional despre viaţa Reginei Maria, un material pentru care s-au făcut reconstituiri artistice, specifice documentarelor. Pentru a reface cât mai exact trecutul unei mari doamne a României, echipa emisiunii a organizat un casting în urma căruia a fost aleasă o tânără a cărei înfăţişare seamănă foarte mult cu cea a Reginei. Apoi echipă a filmat la Balcic, în palatul de suflet al Reginei, la Bran, la Peleş, pe o fregată pe Marea Neagră sau în interioare speciale din capitală care amintesc de Bucureştiul de altădată. Echipa din spatele emisiunii „Doamne de poveste” a încercat să se apropie de trecut prin intermediul unor imagini recreate: „Am încercat să ne apropiem de trecut prin reconstituiri artistice, cât mai aproape de imaginea Reginei Maria din poze sau din înregistrările de arhivă pe care le-am avut. Pentru a face portretul unei doamne de poveste am filmat în locaţii de patrimoniu din ţară sau din străinătate, am filmat pe mare, inclusiv filmări subacvatice”, spune producătorul general al emisiunii, Ionela Banarescu. ,,Dacă e să ne raportăm la istoria României scrisă de femei celebre aş aminti-o prima pe Regina Maria, un personaj istoric hotărâtor. Din clipa în care şi-a legat destinul de cel al României a ştiut să fie mai româncă decît orice român. O personalitate fascinantă, puternică în spatele căreia, femeia a rămas femeie, a fost iubită şi la rîndul ei a ştiut să iubească. Eu, de exemplu, acum aflu detalii extraordinare despre această femeie care a ştiut să spună nu prejudecăţilor, care nu şi-a înăbuşit niciodată sentimentele, a fost sinceră şi autentică în raport cu iubirile vieţii şi mereu constantă cu ea insasi”, adaugă prezentatoarea emisiunii Olivia Steer.

În prima ediţie a emisiunii „Doamne de poveste” guest star va fi Lucian Viziru, cel care îl va interpreta pe Barbu Ştirbei, unul dintre amanţii Reginei Maria. Actorul a acceptat imediat propunerea de a juca acest rol mai ales că se declară pasionat de personajul istoric regina Maria dar şi de povestea ei de iubire cu prinţul Ştirbei.

Istoricii Dan Berindei şi Constantin Bălăceanu Stolnici, regizorul Sergiu Nicolaescu sau creatorul de modă Cristian Samfira au povestit, în interviuri inedite, despre viaţa şi personalitatea reginei Maria.
Cea de-a doua doamnă de poveste prezentată în prima ediţie a emisiunii este o altă regină, cea a gimnasticii mondiale, românca Nadia Comaneci. Poze în exclusivitate din copilăria celei care a revoluţionat gimnastica mondială, interviuri cu colegele ei de cantonament, cu oameni care au fost martori la clipele de glorie, dar şi la greutăţile pe care viaţa le-a pus în calea Nadiei, un interviu spumos cu Ilie Năstase, cel care, peste ani, avea să-i devină bun prieten, toate acestea fac parte dintr-un amplu reportaj ce creionează portretul „zeitei de la Montreal”!

Din 26 septembrie, de la 17.30, Olivia Steer prezintă, în fiecare duminică, prin intermediul unor reportaje de excepţie, mărturii din viaţa unor femei care au reuşit să depăşească situaţii limită şi să devină adevărate modele de viaţă: ,,Pentru noi o doamnă de poveste este o femeie puternică, inteligentă, care a prin propriile forţe, curaj şi pasiune a reuşit în viaţă. Cu siguranţă o doamnă de poveste nu este genul de femeie căreia tabloidele sau ziarele de scandal îi fac loc cu generozitate pe prima pagină. Doamnele din poveştile noastre însă sînt cele cărora le dăm primul loc în sufletul nostru, cele care ne fac să descoperim ceea ce este mai bun şi mai valoros în noi înşine.”, spune Olivia Steer.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Radio

Alex Dima, la DigiFM: „Preoții nu ar trebui să umble împăiați și foarte răi, acri”

Published

on

Foto Credit: DIGI FM
 

Alex Dima a fost invitatul lui Cătălin Striblea la emisiunea “Oameni de Colecție”, emisiune de interviuri unice, difuzate LIVE pe pagina de facebook DigiFMRadio și în fiecare duminică, on air, la DigiFM.

Jurnalistul a vorbit despre dorința sa din copilărie de a deveni preot.

„Ani de zile mi-am dorit să fiu preot. În ultimii ani de facultate, când am venit aici în București, am ajuns să nu mai simt că vreau să fac lucrul ăsta. Credeam și cred în continuare că e un lucru foarte fain să fii preot. Dar simțeam că nu sunt eu omul care să se îmbrace în veșminte și să slujească, așa cum cred eu că ar trebui să slujești, cu credință. Când ești în fața sfintei mese și ești în altar și lucrezi cu harul lui Dumnezeu, prezența lui Dumnezeu trebuie să fie acolo, să îl simți pe Dumnezeu și după ce ai ieșit din biserică. Eu nu m-am simțit că pot să păstrez relația asta vie și permanentă.”

Alex a criticat preoții care consideră că ceea ce fac este doar un job.

„Cine consideră că preoția este o profesie, este greșit. Cu atât mai mult să fii preot și să zici că te duci la job. Atunci ești un actor nefericit care te îmbraci în niște veșminte și din păcate joci aceeași piesă toată viața.”

Cătălin Striblea a fost curios să afle de la Alex Dima cum vede el Biserica.

„Depinde cum vrei sa vezi biserica. Tu trebuie să găsești un preot care este doctorul sufletului tau, cu care să te conectezi. Ar trebuie să îți cauți un preot care să îți fie duhovnic. Dacă deschizi Facebook-ul, se vede un pic cam nasol. Eu vorbesc și din interior, după 9 ani de Teologie. Foarte mulți preoți sunt farisei care l-au confiscat pe Dumnezeu. Mulți dintre ei sunt niște actori. Dumnezeu e bun, e iubire. Nu ne pedepsește, nu ne dă cu biciul în cap. Cum zice părintele Necula, dacă Iisus ar veni acum, s-ar îmbrăca în blugi și ar sta de vorbă cu tinerii în fața blocului. Eu am mai zis asta, ar trebui să ia exemplul Papei, care oprește mașina, se dă jos și stă de vorbă cu oamenii. Avem foarte mulți episcopi care fac lucrul ăsta. Nu ar trebui să umble împăiați și foarte răi, acri. De câte ori l-ai văzut pe Patriarh zâmbind?”

Deși este un om credincios, nu a fost la referendumul pentru redefinirea familiei. Și a explicat și de ce a ales asta.

„Nu am fost la referendum. O să mi-o iau după interviul ăsta. Eu cred în căsătoria dintre un bărbat și o femeie. Ce fac alți oameni pe lângă, e treaba lor. Nu am fost la referendum pentru că mi s-a părut că am inventat o temă, pe care s-au tocat o grămadă de bani. Tema asta, dacă o aveam, dacă eram preocupați de familia tradițională, pregăteam asta. A fost o comunicare foarte proastă care a venit din partea Bisericii, cum ar fi că dacă nu votezi nu crezi în Dumnezeu. Coaliția pentru Familie a comunicat foarte prost. Dacă vin niște tradiționali, un bărbat și o femeie, să îți ia copiii din casă, nu ai nici o problemă? Ai o problemă doar dacă vin doi bărbați?”

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

Nono Semen va prezenta matinalul de weekend la DIGI FM

Published

on

Foto Credit: DIGI FM
 

Binecunoscutul DJ de radio, realizator de programe și unul dintre cei mai iubiți MC de la noi, Nono Semen, se întoarce la microfon pe frecvențele DigiFM. El va fi amfitrionul morning show-ului de weekend, începând din 20 octombrie, sâmbăta de la 08.00 la 11.00 și duminica de la 8.00 la 12.00.

„Diminețile de weekend sunt mult mai animate decat par. Cei mai mulți oameni pe care-i cunosc sunt ca tine și ca mine, adică la fel de activi ca în oricare altă zi, doar că sâmbăta și duminica fac lucruri diferite față de restul săptămânii. De obicei, acestea sunt și mult mai plăcute. Sau ar trebui să fie… Aici intervin eu, încă de la prima oră. Îți completez starea de bine sau îți dau o mână de ajutor s-o găsești. Mă arunc și cu sugestii și îți reamintesc că, deși uneori norii par atât de negri, dincolo de ei te așteaptă mereu un soare cald și prietenos. Ca să știi”, promite Nono Semen și așteaptă toate urechile ciulite la DigiFM, în diminețile de sâmbătă și duminică .

O noapte lungă? Nono are remediul. Vrei să pleci la drum? Știe Nono de ce ai nevoie, pe unde s-o iei, sau pe unde să n-o iei. Nu știi unde să ieși în zilele libere? Afli tot ce vrei să știi doar ascultându-l pe Nono la DigiFM.

Pasionat de mașini, avioane, astronomie și fotbal, Nono Semen a debutat în ‘95 la Radio Târgu Jiu. Când un coleg DJ s-a îmbolnăvit, Nono a avut șansa să fie invitat să preia microfonul, de care nu s-a mai despărțit niciodată. Este și acum recunoscător pentru încrederea care i s-a acordat.

Morning show de weekend cu Nono Semen se ascultă la DigiFM dis-de-dimineață cu cea mai bună muzică și știrile de care ai nevoie pentru un weekend așa cum ai așteptat toată săptămâna.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

RCS & RDS caută 300 de specialiști la Angajatori de Top

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Digi | RCS & RDS, lider pe piața operatorilor de televiziune prin cablu, dar și pe segmentul de servicii de internet fix, participă la Angajatori de Top cu o ofertă de peste 300 de locuri de muncă vacante pentru domeniile: vânzări, divizia de telefonie mobilă, IT, logistică, dezvoltare rețea și mentenanță, customer service și televiziune, din București și Timișoara.

În perioada 19-20 octombrie, la Timișoara și 26-27 octombrie la București, pasionații de telecomunicații dornici să își dezvolte o carieră în cadrul Digi | RCS & RDS pot depune CV-urile pentru posturile disponibile în cele două localități.

Continuăm să ne dezvoltăm și dorim să avem alături de noi cei mai buni specialiști. Succesul companiei noastre se datorează celor circa 13.000 de profesioniști care au ales să crească împreună cu DIGI. Astfel, prin prezența la aceste evenimente, oferim ocazia celor pasionați de domeniul comunicațiilor electronice, dornici să învețe în permanență și atrași de un domeniu aflat în continuă evoluție, să ne cunoască și să ni se alăture. În acest sens, apreciem că  Angajatori de Top reprezintă un eveniment – reper care mijlocește cu succes întâlnirea cu candidații potriviți”, a declarat Camelia Maria, director Resurse Umane Digi | RCS & RDS.

Compania caută atat specialiști înalt calificați, precum ingineri software cunoscători ai limbajelor de programare Java, SQL și PHP, ingineri telecomunicații cu studii de specialitate, specialiști IT cu expertiză în domeniul media, specialiști social-media, cât și personal calificat sau entry level din multiple arii precum:  vânzări, call center, infrastructură tehnică, administrativ, contabilitate.

La standul din cadrul târgurilor de joburi, candidații vor putea primi detalii cu privire la posturile vacante direct de la reprezentanții departamentului Resurse Umane. Oferta de joburi a Digi | RCS & RDS este disponibilă și pe pagina de LinkedIn sau în secțiunea de cariere de pe site-ul companiei.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending