Connect with us

Life Style

Regina, telenovela care ''sparge'' audientele

Published

on

Reclame

Audienţa în prime-time a postului Acasă TV a crescut cu 72,7% , datorită telenovelei româneşti. În octombrie, audienţele principalelor posturi TV au crescut, cu două excepţii: TVR 1 şi OTV.regina-acasa-tv

După ce, în septembrie, audienţa în prime-time a TVR 1 dădea semne încurajatoare (câştigase 95.000 de telespectatori în mediul urban), în octombrie, aceasta a fost strivită de ofertele posturilor concurente. Audienţa a suferit o pierdere procentuală de 22,5%, cea mai mare de pe piaţă.

Canalul public a pierdut telespectatori şi pe durata unei zile (whole day). Aşadar, câştigul de la începutul toamnei a fost doar un foc de paie. Pe scurta listă a pierzătorilor lunii octombrie se mai află şi OTV, a cărui audienţă a scăzut cu 20% în prime-time şi cu 19,2% pe durata unei zile.

În prime-time, plutonul fruntaş al televiziunilor şi-a turat grilele de programe cu succes: Pro TV (creştere procentuală de 9% faţă de septembrie), Antena 1 (14%), Prima TV (21,2% – cu precizarea că a ajuns a patra televiziune în prime-time) şi Kanal D (8,8%%).

Audienţele celor două canale de ştiri, Realitatea TV şi Antena 3, au avut creşteri procentuale ale audienţei de 15,1%, respectiv 19,6%. Să mai precizăm că în sondajele ce vizează audienţa medie pentru toată ziua, Realitatea TV a ajuns a patra televiziune cea mai urmărită din mediul urban.

Revenind la sondajele de audienţă din prime-time… Cea mai mare creştere procentuală a audienţei a înregistrat-o Acasă TV: 72,27%! Altfel spus, în octombrie, canalul a reuşit să câştige 202.000 de telespectatori faţă de luna precedentă, audienţa sa ajungând la o medie de 480.000 de persoane/minut în mediul urban.

Creşterea se explică prin succesul telenovelei româneşti „Regina” (difuzată începând cu ora 20,30), continuarea poveştii „Inimă de ţigan”. În ultima săptămână din octombrie, de exemplu, episoadele telenovelei au obţinut în urban o audienţă medie de un milion de telespectatori pe minut.
O altă creştere (procentuală) substanţială a audienţei în prime-time a cunoscut B1 TV: 44,6%. Explicaţia constă în faptul că talk-show-ul „Naşul“ începe din acest sezon la ora 20, acoperind întregul interval de maximă audienţă, iar prestaţia lui Radu Moraru este mai incisivă decât în alţi ani.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
9 Comments

9 Comments

 1. cineva

  17 iunie 2009 at 23:37

  acestia doi sunt frumosi chiar dc in realitate nu sunt impreuna le doresc succes in toate lucrurile pe care le aleg ei in viata bafta pe mai departe caci viitorul suna bine

 2. fernando_costi

  10 iunie 2009 at 06:44

  sunt un baiat saraca dar mia placut filmul regina scuz reva este prea frumnosa ne vasta lu cozmin si sa ai be fercire in vita lor eu sunt sarac si nu am nimic dar pote cu ajutorul lui dumnezeu pote o sa de vin si mai sus una nu am casa si stau pe strada dar chistia este ca mia placut filmul mamulte sunt pa mss de spus va multumesc si sa va dea dumnezeu sanatate si mult noroc in vita

 3. fernando_costi

  10 iunie 2009 at 06:39

  asi vrea sa fie superv si sa iasa frumos acest film si nu asi vrea sa se termine niciodata filmul cu regina e un flm romantic si frumos un film in care asi vrea sa fiu si io in el dara asta este daca dumnezeu asa mia data sa fiu asta sunt mai vb pa mss daca vtrety sa aflaty mai multe da la mine sunt srac si satau pe strada mai multe pa mss multumesc dar totusi imi place filmul care lati facut enorm da mult sa fiti ferciti si dumnezeu sa va ajute

 4. rox

  20 aprilie 2009 at 13:26

  imi place fffffffffffffffff mult acest film………n vreau s se termine niciodata……………………

 5. fane

  16 aprilie 2009 at 00:43

  daca statik nu ar fi nu ar mai fi asa vizualizata asa ca am vrea mai multe scene cu state

 6. totolin tina

  12 martie 2009 at 11:53

  da….atatea luni…ani…si tot cu ei am ramas.Dupa parerea mea ei sunt cei mai tari vreau sa spun k toti artisti sunt foarte buni si katoti joaka un rol importana.TINETIO TOT ASA~!!!!!!!.va iubesc mullllt!

 7. becea simona

  23 februarie 2009 at 14:55

  vreau sai spun reginei si lui cosmin si lui don si lui state si flacarici sca sunt cei mai tari

 8. deea

  1 ianuarie 2009 at 03:39

  buna ma numesc andreea si as vrea si eu dak se poate id lu bogdan albulescu

 9. deea

  1 ianuarie 2009 at 03:38

  la multi ani tuturor:x:x:x

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending