Regizoarea Ioana Gomoi a pierdut o camera video de peste 20.000 euro - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

Regizoarea Ioana Gomoi a pierdut o camera video de peste 20.000 euro

Published

on

Ioana Gomoi este tanara regizoare Ioana Gomoi, care a reușit, în scurt timp, să revoluționeze industria muzicală din România, fiind considerată „revelatia videoclipurilor muzicale”.

A semnat videoclipuri pentru nume sonore, cum ar fi: Oana Radu, Radu Sîrbu (ex. O-zone), Pavel Stratan, Alex Mica, Alessia, F. Charm și, mai nou, videoclipul in varianta refacuta a lui Mihai Traistariu.

Aceasta, insa, de-a lungul carierei, a avut parte si de evenimente mai putin fericite. Printre ele, se numara si pierderea unei camere de filmat de, nici mai mult nici mai putin, 20.000 mii euro. Intamplarea a facut ca, intr-una din zilele trecute, pe cand urma sa plece la o filmare, in Brasov, Ioana sa faca o oprire, la un magazin de pe marginea soselei, de unde voia sa-si achizitioneze alimente pentru drum. Cum nu-si lasa niciodata aparatura de mana in masina, si-a luat-o cu ea. Mai precis, mergand si la o toaleta din zona, a lasat-o, pret de cateva minute, pe chiuveta aflata in acel spatiu. Cand a iesit, camera video disparuse, iar cautarile de dupa au fost de zadar.

„Am pierdut, ca sa nu spun ‘furat’, o camera video de vreo 20.000 mii euro. Abia ce mi-o achizitionasem ca, ghinionul meu, mi-a si disparut din ‘peisaj’. Acum, nu mai am ce face, am chemat si politia, pentru a identifica persoanele care s-au aflat in acea zona si la acea ora, dar fara rezultat. Din pacate, nu exista camere de luat vederi, pentru probe. Acum, nu-mi ramane decat sa-mi inchiriez o noua aparatura, pentru ca am multe filmari.”, spune Ioana Gomoi.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending