REGULI de Acces la concertul caritabil, de astăzi, WE ARE ONE, de la Arena Națională - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Concerte

REGULI de Acces la concertul caritabil, de astăzi, WE ARE ONE, de la Arena Națională

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Astăzi când toți vom spune WE ARE ONE, pe Arena Națională. Unii dintre cei mai iubiți artiști internaționali și locali sunt pregătiți să cânte sâmbăta aceasta pentru sprijinirea poporului ucrainean. Banii obținuți în urma evenimentului vor fi donați către Crucea Roșie.

Accesul pe Arena Națională va fi făcut mâine începând cu ora 15:00. Biletele au fost suplimentate și pot fi cumpărate online, de pe weareoneromania.com, sau direct de la stadion, de la oricare dintre cele 3 case de bilete. 

Pentru a veni în sprijinul celor care vor participa la concert, Primăria Municipiului București a decis prelungirea programului pentru transportul în comun astfel:

  1. Prelungirea funcționării liniei de autobuz 104 până în jurul orei 02:00, din data de 13.03.2022, asigurând un interval de succedare de 15 de minute;
  2. Prelungirea funcționării liniei de tramvai 40 până în jurul orei 02:00, din data de 13.03.2022, asigurând un interval de succedare de 15 de minute;
  3. Suplimentarea capacității de transport a liniei 1, asigurând un interval de succedare de 30 de minute;
  4. Menținerea programului actual al liniei N109, asigurând un interval de succedare de 40 de minute.

Cei care nu pot participa la WE ARE ONE pot urmări și asculta evenimentul online, de la ora 16:00, pe YouTube și Facebook SAGA Festival, KISS FM, Facebook KISS FM, KISS TV și Voyo.ro. De la ora 20:00, cel mai mare concert caritabil din România, pentru sprijinirea poporului ucrainean, va fi transmis live pe PRO TV.

Line-up complet WE ARE ONE

Armin van Buuren, Tom Odell, Jamala, INNA, Carla’s Dreams, Spike, Grasu XXL, Andra, Guess Who, Irina Rimes, Vama, Antonia, Horia Brenciu, Delia, CTC, Lidia Buble, Feli, DJ Project, Manuel Riva, Alina Eremia, Dirty Nano, AMI, VUNK, Voltaj, Olivia Addams, EMAA, Andia, Sasha Lopez, Misha Miller, Adda, Liviu Teodorescu, Coma, Les Elephants Bizarres, WRS, Bitza, Otilia, Olix, Yuka.

Fiecare bilet la eveniment reprezintă donația pentru susținerea ucrainenilor.

Banii obținuți în urma evenimentului vor fi donați către Crucea Roșie Română. De asemenea, pentru a putea susține cât mai mult poporul ucrainean, pot fi făcute donații către Crucea Roșie Română – buton special WE ARE ONE, aici, în conturile organizației sau prin SMS, la 8825, cu textul “ONE”.

Donații mai pot fi făcute și pe YouTube. Canalul SAGA Festival este primul din Europa care beneficiază de posibilitatea de a face donații în timpul livestreamului către Crucea Roșie.

Advertisement

TikTok și Google s-au alăturat campaniei inițiate de SAGA FESTIVAL, PRO TV, KISS FM și Primăria Municipiului București și sprijină activ strângerea de fonduri pentru poporul ucrainean.

TikTok se implică alături de artiștii și comunitatea de pe platformă în efortul de strangere de fonduri pentru ucrainenii care trec prin momente tragice. Totodată realizează activități suplimentare prin toate metodele avute la dispoziție.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending