REGULI NOI MASTERCHEF: Concurenţii care vor intra în bucătărie vor fi aleşi în urma duelurilor

0
428

Au mai rămas trei zile până la prima ediție a sezonului șapte MasterChef! Luni, 13 februarie, de la 20:30, numai la Pro TV Răzvan Fodor, Chef Samuel Le Torriellec, Chef Răzvan Exarhu și Liviu Popescu sunt pregătiți să dea startul celui mai îndrăzneț sezon MasterChef.

 

Competiția gusturilor aduce probe noi, spectaculoase și inedite, iar cei ce își doresc să obțină cel mai râvnit șorț din România, să impresioneze jurații și să intre direct în bucătăria MasterChef vor avea de trecut prin emoțiile unui duel la bancurile de lucru, sub atenta supraveghere a celor trei profesioniști: Chef Samuel Le Torriellec, Chef Răzvan Exarhu și Liviu Popescu.

 

Zeci de rețete gătite la focul pasiunii vor respecta temele duelurilor date de jurați, concurenții fiind nevoiți să pregătească cele mai bune preparate pornind de la anumite ingrediente sau specialități: asiatic, rață, desert, ciuperci, vită, pește sau fructe de mare sunt doar câteva exemple de provocări cu care se vor confrunta în prima ediție a noului sezon MasterChef.

 

Dintre miile de pasionați care s-au prezentat la preselecțiile MasterChef, doar câțiva zeci de concurenți au fost selectați pentru a se prezenta în fața juraților. Printre cei selecționați se află arhitecți, medici stomatologi, însoțitori de zbor, vopsitori auto, șoferi sau antreprenori veniți din toată țara și din străinătate, însă având cu toții în comun pasiunea pentru gătit.

 

Nu va lipsi nici umorul, iar momentele amuzante își vor face loc printre emoțiile și tensiunea resimțite de concurenți. Telespectatorii vor vedea luni, de la 20:30, cum se vor descurca concurenții în fața juraților, care sunt cei ce vor reuși să intre direct în bucătăria MasterChef, dar și de ce se emoționează până la lacrimi câțiva dintre ei.

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară – RADAR DE MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017: A început Etapa Preliminară de votare pentru desemnarea celor 10 finalişti care vor merge în următoarea etapă de votare – finală! La cele 15 categorii participante, cititorii au propus nominalizări, iar tot cititorii vor alege şi câştigătorii. Etapa preliminară de votare este deschisă în perioada 8 februarie – 19 mai …

Comentarii