Radio Maria recomanda remedii biblice pentru starile sufletesti - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Radio Maria recomanda remedii biblice pentru starile sufletesti

Published

on

Postul Radio Maria a luat nastere pe plaiuri oradene in februarie 2006. Prima transmisiune directa s-a realizat pe data de 8 februarie 2006, iar lansarea oficiala a postului a avut loc pe data de 25 martie (de Buna Vestire) a aceluiasi an.

In cinci ani de existenta, Radio Maria a crescut. De la un program de emisie de 12 ore s-a ajuns la un program de 24 de ore, reusindu-se astfel mediatizarea cat mai fidela a evenimentelor din viata Bisericii Romane Unite cu Roma (BRU) – Greco-Catolice.

In Postul Sfintei Marii din Anul Domnului 2011, Radio Maria a transmis oficiile liturgice ale Paraclisului Maicii Domnului in perioada 1-6 augist, urmand ca Marea Sarbatoare a Adormirii Maicii Domnului sa o transmita in direct de la Cacica, loc unde credinciosii greco-catolici din intreaga tara vor merge in pelerinaj.

Din materialele promotionale ale Postului Radio Maria, aflam care sunt remediile biblice pentru starile sufletesti. Cand suntem tristi – de pilda – putem citi Ioan 14, cand ne simtim descurajati – Isaia 40, iar cand simtim nevoia de mangaiere – Romani 8:31 si 39.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending