Remixul poate depasi single-ul oficial?! Asculta Geo Da Silva - I Love U Baby (Fizo Faouez Offcial Remix) si convinge-te! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

Remixul poate depasi single-ul oficial?! Asculta Geo Da Silva – I Love U Baby (Fizo Faouez Offcial Remix) si convinge-te!

Published

on

Fizo Faouez este un renumit producator si DJ originar din Tunisia, ce apartine casei de discuri Figher Records. Remixand cu succes piese ale multor artisti cu succes international ca: Inna, Alexandra Stan, Claydee, Willy William, Eva Simmons, Leya, Kanika Kapoor, s-a oprit si asupra single-ului “I Love U Baby”, al indragitului Geo Da Silva.

“I Love U Baby” este o piesa inspirata din anii ’90 si 2000, dar cu un sound fresh si actual, ce s-a bucurat de un real succes, dovada fiind faptul ca la doar o luna de la data lansarii, aceasta a beneficiat de mai multe remixuri, cel oficial ramanand cel realizat de catre Fizo Faouez, deoarece acesta a reusit sa faca mai multe vizualizari decat piesa originala. Montajul video al remixului este realizat de catre Vdj Rossonero.

Geo Da silva este un bun producator si DJ din Romania, care a reusit sa cucereasca publicul prin pasiunea lui pentru muzica, prin multa munca si devotament. Ii place ceea ce face si vrea sa transmita energia sa pozitiva tuturor celor care-i asculta muzica.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending