Connect with us

Emisiuni

Renata Cilan, câștigătoarea celei de-a șasea ediții ”iUmor”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Renata Cilan este câștigătoarea celei de-a șasea ediții ”iUmor” din acest sezon și va merge în finală alături de Mihaela Buhuș, Dan Cîrstea, Andrei Cojocaru, Cătă Dum și Dan Țuțu.

Renata Cilan, în vârstă de 21 de ani, a mărturisit încă de la început că îl place pe Mihai Bendeac. Numărul său de stand-up bazat pe experiențele sale intime sau, mai exact, pe lipsa lor, i-au adus toate cele trei voturi ale juraților, dar și aplauzele lor. ”În general, oamenii spun că femeilor nu le stă bine să spună anumite cuvinte. Tu ai avut uneori rețineri?”, a întrebat-o Delia, iar Renata a recunoscut că nu a avut astfel de blocaje, dar nici nu le-a arătat materialele sale părinților pentru că ”nu au vârsta potrivită”.

”Mie mi-a plăcut, nu atât de bun cât să te trec mai departe, dar a fost un număr interesant. Continuă să gândești așa, pentru că vei ajunge departe”, a încurajat-o Cheloo.

”Am avut atât de multe momente de cumpănă în 2 ani și jumătate, dar am fost și martorul unor momente care au schimbat în mod clar viețile unor oameni. Având experiența asta în spate, știu când cineva are un moment glorios, care devine viral și începând de a doau zi pleacă în turneu, viața i se schimbă și devine celebru. Și sunt convins că asta se va întâmpla cu tine în orele următoare difuzării acestui moment”, i-a spus Mihai Bendeac.

”Renata e un concurent de finală!”, a spus și Delia, iar aceasta a primit cele trei voturi ale juraților, dar și pe cele ale telespectatorilor, astfel că a intrat în finală.

Alex Furman nu este la prima apariție la ”iUmor”, ci a fost prezent și în sezonul 3, când le-a povestit juraților despre religia sa dedicată ananasului. De această dată, Alex susține că și-a găsit vocația ca magician și a renunțat la ”religia” sa, chiar dacă avea câțiva adepți. ”Dacă nu iau cele trei LIKE-uri, merg acasă și plâng în pernă”, a spus acesta înainte să intre pe scenă.

Momentele sale de magie făcute cu umor și o stângăcie mai mult sau mai puțin simulată, le-au captat atenția juraților, însă emoțiile sale i-au pus piedici. ”Numărul tău a fost unul bun”, l-a lăudat Delia, în timp ce Cheloo a fost foarte curios să afle cum a făcut lichidul să dispară dintr-un pahar. Alex nu a vrut însă să divulge secretul, chiar dacă refuzul său l-ar fi putut costa un vot. Cu toate acestea, Alex a primit trei LIKE-uri chiar și spre surprinderea lui: ”Data trecută când am venit am primit un LIKE deși lumea râdea, acum poate au râs pe interior”.

Cei doi membri ai Circului Moccos au venit din Japonia pentru o reprezentație care i-a intrigat pe cei trei jurați ”iUmor”, care nu s-au putut decide dacă a fost vorba despre un abandon de familie sau despre o poveste de dragoste. În timp ce Cheloo a remarcat latura practică, Delia insista că numărul a fost o metaforă. ”Ea își dorea să îl găsească pe prințul fermecător”, a încercat jurata să le explice colegilor săi.

”În România, circul a fost mereu foarte bine primit, însă cu numărul nu ați fost pe strada mea”, a spus Mihai Bendeac, încercând să salveze situația care îi făcea tot mai confuzi pe cei doi concurenți. Cum însă cei doi japonezi nu înțelegeau foarte bine dacă Mihai, Delia și Cheloo au apreciat numărul lor, liniștea a devenit apăsătoare.

”Cu atât pare mai ciudat când ei sunt străini, că dacă sunt români nu avem momente de acest gen, numai când vin din Japonia”, a remarcat Delia momentul de tăcere prelungită de dinaintea jurizării. În cele din urmă, Circul Moccos a obținut două voturi din partea Deliei și a lui Cheloo.

Iulian Paraschiv este un magician cu diplomă care a venit cu o surpriză la pachet – Gică, un invitat mai mult sau mai puțin dorit, care în cele din urmă a ajuns să îi strice numărul. În cele din urmă, cei doi au început să se certe după ce invitatul lui Iulian i-a stricat numărul de magie, și-a uitat replicile și i-a exasperat chiar și pe cei trei jurați, care nu mai știau dacă eșecul a fost unul regizat sau dacă totul este real. ”Gică are acest talent de a te enerva incredibil de tare și de a te obosi. De câte ori apare pe scenă provoacă haos”, a spus și Delia.

”El a venit să îmi strice momentul. Nu avea cu ce să se prezinte și a intrat peste mine”, a recunoscut în cele din urmă și magicianul Iulian, astfel că jurații au luat măsuri. ”E adevărul? Ieși afară!”, i-a spus Cheloo lui Gică, în timp ce acesta susținea că ar fi managerul lui Iulian. ”Gică, te rog să părăsești scena pentru că el participă, avem în fața noastră un concurent”, a spus și Mihai Bendeac, iar în cele din urmă acesta a fost nevoie să iasă.

Iulian a încercat apoi să scape de emoții pentru a-și relua numărul de magie și și-a cerut scuze în fața juraților, spunând că Gică nu a vrut nici să repete numărul. ”Mi-am dat seama că Iulian e un copil de bun simț, care a muncit pentru numărul lui”, a spus Delia. În cele din urmă, magicianul a profitat de ocazia primită și a reușit să primească două din voturile juraților cu un truc cu cărțile, în timp ce Gică și-a mai încercat și el o dată norocul și le-a făcut o ofertă de nerefuzat juraților: s-a oprit să îi impresarieze și pe Delia și Mihai Bendeac.

Vlad Amarandei a apărut în platoul ”iUmor” cu ochelarii de soare pe nas și în șosete, cu gândul deja la premiul cel mare. Chiar dacă nu are iubită, ar vrea să câștige finala, iar cu banii să plece cu o fată în vacanță. Plin de încredere,Vlad a intrat pe scenă și a cântat cât se poate de fals câteva strofe în timp ce Delia, Mihai și Cheloo îl priveau siderați. ”A fost un om atât de grețos… Toată lumea de acolo era jenată, mai puțin el”, a descris Delia numărul. ”Acesta nu este un număr, de ce ai venit?”, l-a întrebat la final Cheloo, însă Vlad nu a reușit să îi dea argumente mai convingătoare decât prestația sa, așa că a fost nevoit să plece fără nici un vot.

La finalul fiecărei reprezentații, cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

 

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Sezonul 15 din Keeping Up With the Kardashians ajunge la final

Published

on

 

Duminică, 16 decembrie, de la 22:00 nu rata ultimele episoade ale sezonului Keeping Up With the Kardashians doar la E!

Rămâneți alături de E! și urmăriți noul episod din Keeping up with The Kardashians pentru că sezonul 15 ajunge la sfârșit duminică, 16 decembrie, de la 22:00. Abundând în drame, strălucire, râs și lacrimi, urmăriți cea mai cunoscută familie din America care se bucură de success și înfruntă problemele cu fruntea sus în stilul caracteristic, susținându-se reciproc la bine și la greu.

Vedeta “KUWTK” se întâlnește cu Alice Marie Johnson după eliberarea din penitenciar. Plus, Alice îi transmite lui Kanye un mesaj emoționant. Nu rata duminică, 16 decembrie, de la 22:00 ultimele episoade ale sezonului 15!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Bogdan Ioan este câștigătorul sezonului 8 Vocea României!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Bogdan Ioan a câștigat marele trofeu Vocea României și premiul în valoare de 100.000 de euro! 

A fost o finală magică, în care cei patru concurenți au demonstrat încă o dată că au calități vocale formidabile și că au capacitatea de a face spectacol și de a ridica publicul în picioare.

Pentru a treia oară, Smiley a adus trofeul în echipa sa. Antrenorul a fost cucerit de timbrul vocal al lui Bogdan încă din etapa audițiilor pe nevăzute și de abilitatea lui de a se transpune în piesele pe care le interpretează. În fiecare etapă a competiției a decis să meargă mai departe alături de el, iar publicul l-a ales câștigător în această seară. În marea finală, Bogdan a cântat trei piese: Billie Jean – singur, I want to spend my lifetime loving you – împreună cu Feli și În lipsa mea – împreună cu Smiley.

Extrem de emoționat și fericit de rezultat, Bogdan a declarat imediat după ce a aflat că este învingător: ”Sunt foarte fericit. Mă bucur că oamenii au crezut în mine, le datorez totul și le promit că mă voi apuca serios de studiu. Vreau să fiu din ce în ce mai bun, îmi doresc să am piesele mele și să ne întâlnim în concerte live, să fim mai aproape. E ceva extraordinar pentru mine, vă mulțumesc din suflet.”.

Fericit că Bogdan a câștigat sezonul opt al celei mai tari competiții a vocilor, Smiley a declarat: ”Le mulțumesc tuturor oamenilor care l-au votat pe Bogdan până la titlul de Vocea României. A fost un spectacol pe cinste, am toată aprecierea pentru toți antrenorii și pentru toate vocile care au ajuns în finală. Am descoperit voci noi, deosebite în acest sezon. Sper ca Bogdan să ajungă cel puțin până unde a ajuns filmulețul lui viral.”.

Bogdan vine din Constanța și a studiat Arhitectura la Iași. A făcut dans sportiv de performanță până la 17 ani. Fiind fan Michael Jackson, a început să-i învețe mișcările și să învețe să cânte. Zilnic repetă peste 7 ore și, fiind impulsionat de prietenii lui, a început să ia și lecții de canto. Cu toate că a început cu acest stil, Bogdan și-a dorit întotdeauna să demonstreze că poate interpreta și piese din alte registre muzicale și a reușit să facă acest lucru la Vocea României.

În fiecare etapă, Bogdan a bucurat antrenorii și publicul cu timbrul lui vocal deosebit, dar și cu abilitatea de a face spectacol și de a se implica în totalitate în momentele pe care le-a adus pe scenă. Reprezentațiile lui au fost un mix perfect de sensibilitate și energie, iar piesele alese împreună cu Smiley l-au ajutat să demonstreze că poate aborda mai multe stiluri muzicale. Calitățile lui vocale au convins publicul că merită să câștige sezonul 8 Vocea României!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Antena Stars aniversează cinci ani de existență. Mihai Morar și Cristi Brancu, amfitrionii unei petreceri plină de strălucire!

Published

on

FOTO CREDIT: ANTENA STARS
 

Antena Stars împlinește, duminică, pe 16 decembrie cinci ani de existență pe piața media din România și sărbătorește ”Primii 5” ani în cadrul unei petreceri luxoase cu tematica ”Marele Gatsby”, alături de o mulțime de nume sonore din showbiz-ul autohton, difuzată de la ora 20.45.

În 2013, Antena Stars, singura televiziune românească de “celebrity-news” saluta telespectatorii pentru prima dată din cadrul emisiunii “Răi da’ Buni”. Apoi, au urmat mii de emisii, milioane de momente speciale şi exclusivităţi, astfel că de cinci ani de zile Antena Stars ”vede tot” ce se întâmplă în showbiz-ul românesc.

Mihai Morar și Cristi Brancu sunt amfitrionii unei seri memorabile, având alături întreaga familie Antena Stars, dar și invitați de seamă care vor fi sufletul petrecerii și vor ridica la înălțime atmosfera de sărbătoare.

”Este o petrecere marca Antena Stars. Nu suntem în America anilor ’20, unde Marele Gatsby oferea cele mai luxoase petreceri în romanul lui Francis Scott, suntem la aniversarea a cinci ani de Antena Stars, cinci ani plini de strălucire și de nebunie creatoare. Iar dacă în Gatsby e un final tragic, la noi e un final magic. Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în acești ani de zile, prietenilor noștri telespectatorii, vedetelor fără de care nu am fi realizat atât de multe lucruri senzaționale, colegilor nostri care nu se văd pe micile ecrane, dar care muncesc enorm”, declară Cristi Brancu și Mihai Morar.

Costumați în stilul anilor ’20 pentru a respecta tematica petrecerii aniversare, Pepe, Jean de la Craiova, Nico, Cezar Oautu, Maria Constantin, Marcel Toader, Anda Adam, Adriana Antoni, Mandinga, Nikos Papadopoulos, Jorge, Roxana Nemeș, Saveta Bogdan și Romică Țociu  sunt doar câțiva dintre artiștii care vor întreține voia bună prin melodiile lor. Nu vor lipsi nici poveștile de suflet, momentele speciale precum numerele de iluzionism, reprezentații de circ, coregrafii inedite și alte multe surprize pentru telespectatorii Antena Stars, duminică seara, de la ora 20.45.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending