Rengle lansează party anthem-ul „Gloanțe", alături de Emaa și Bruja - RADAR DE MEDIA
Connect with us

LIFE STYLE

Rengle lansează party anthem-ul „Gloanțe”, alături de Emaa și Bruja

Published

on

RENGLE, unul dintre cei mai cunoscuți performeri ai momentului, lansează împreuna cu EMAA și Bruja piesa „Gloanțe”.

Colaborarea dintre cei trei artiști a luat naștere odată cu postarea unui videoclip pe TikTok unde, în urma reacțiilor pozitive, aceștia au decis să pregătească o variantă completă a piesei.

Cu un vibe dinamic și un show gândit în cele mai mici detalii, piesa „Gloanțe” va ajunge cu siguranță imnul petrecerilor din vara aceasta.

„Totul a pornit de la o joacă pe TikTok și s-a transformat într-o piesă fenomen. ‘Gloanțe’ este pe cale să ia cluburile românești în asalt și să ridice petrecerile la un alt nivel.” a spus Rengle.

„Este o piesă ‘performance’ care, la modul cel mai sincer, nu ar fi putut exista decât în formula asta. Pentru mine a fost ca un tablou, la care au luat parte mai mulți pictori, doar că toți pictau deodată. Procesul în sine a fost extraordinar, iar eu mă bucur mult că a ieșit totul așa cum a fost imaginat.

Partea mea de piesă este scrisă de Florian Rus, împreună cu Vicky Red, care a și produs-o integral” a declarat EMAA.
„Gloanțe este o piesă colorată și explozibilă ce unește trei direcții diferite și îți rămâne în cap exact ca un glonț” a comunicat Bruja.

Florian Rus, EMAA, Viky Red și Bruja sunt oamenii din spatele versurilor și a liniei melodice, producția finală fiind realizată de David Ciente alături de Viky Red.
EMAA este una dintre cele mai fresh artiste ale momentului. Timbrul vocal unic, alături de pasiunea pentru muzică au propulsat-o direct în f

untea clasamentelor radio și TV. După colaborarea de succes cu The Motans, EMAA și-a suprins plăcut fanii cu single-ul „Zburătorul”, care a fost săptămâni la rând una dintre cele mai difuzate piese de la radio. De curând, artista a lansat, alături de Carla’s Dreams, single-ul „N-aud”, piesa ce a intrat în Top 10 Airplay direct pe locul 7.

Advertisement

Emil Rengle este unul dintre cei mai cunoscuți dansatori și performeri români. Lansarea „BENGA” feat. Cristina Pucean, reprezintă primul proiect semnat Global Records, care a reușit să adune 1.6 milione de vizualizări pe YouTube.

Printre cele mai importante experiențe din cariera sa se numără și participarea la talent show-ul „Romanii au Talent”, unde a reușit sa câștige marele premiu.

Bruja este una dintre cele mai fresh apariții din scena rap și trap. Lansările precum: „Overdose”, „80’s”, „Bibelou” și „Voila” feat. Killa Fonic reprezintă unele dintre cele mai populare piese ale artistei.

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending